Cursuri autism

Ministerul Educatiei

sindromul_asperger

Capacitatea cognitiva in autism

Capacitatea cognitiva

Datorită faptului că funcţiile intelectuale sunt inegal retardate la copilul autist, stabilirea coeficientului de inteligenţă este irelevanta.

Mai citeste si:

Un copil autist suprins de tatal sau in imagini uimitoare - 2014-01-28

Un copil autist suprins de tatăl său în imagini uimitoare  Timothy Archibald este fotograf. Fiul acestuia suferă de autism. Atunci cînd a împlinit 5 ani, tatăl a hotărît să își fotografieze copilul, realizînd niște imagini impresionante.

Cantareata britanica Susan Boyle a marturisit ca a fost diagnosticata cu sindromul Asperger, o forma usoara de autism - 2013-12-10

Cantareata britanica Susan Boyle a marturisit ca a fost diagnosticata cu sindromul Asperger, o forma usoara de autism Cântăreaţa britanică Susan Boyle a mărturisit că a fost diagnosticată cu sindromul Asperger, care este o formă de autism. Vedeta în vârstă de 52 de...

2 aprilie - Ziua Internationala de Constientizare a Autismului - 2014-03-31

2 aprilie - Ziua Internationala de Constientizare a Autismului Data de 2 aprilie marchează Ziua Internaţională de Conştientizare a Autismului, stabilită de Organizaţia Naţiunilor Unite, la data de 18 decembrie 2007. În toată lumea, în jurul acestei date, organizaţiile care...

Care este legatura intre greutatea femeii in timpul sarcinii si autism - 2013-11-04

Care este legătura între greutatea femeii în timpul sarcinii şi autism Femeile care iau prea mult în greutate în timpul sarcinii sunt mai predispuse să nască un copil care să sufere de tulburări de spectru autist, potrivit unui studiu al cercetătorilor americani.

Cum se observa autismul copilului din primele 6 luni de viata - 2014-03-24

Cum se observa autismul copilului din primele 6 luni de viata Indicii timpurii ale autismului pot fi identificate la copiii sub sase luni, potrivit unui nou studiu. Cercetatorii americani au analizat modul in care copiii (de la nou nascuti pana la cei de 3 ani) privesc chipurile din jurul lor. Ei au descoperit la copiii cu varste cuprinse intre 2 si 6 luni, diagnosticati mai tarziu cu...

ï»ż

Cauta in site


Inscrie-te la newsletter

* indicates required

Inscrieri curs autism

În prezent se fac înscrieri la urmatoarele numere de telefon :

 • Arad: 0733 671 800;
 • Bacau: 0724 187 157;
 • Botosani: 0741 161 500;
 • Brasov: 0721 786 252; 0749 975 103;
 • Buzau: 0760 947 289
 • Cluj: 0721 996 507
 • Craiova: 0745 772 868
 • Focsani: 0726 830 490;
 • Iasi: 0770 341 542; 0765 544 944;
 • Slobozia: 0726 943 905;
 • Suceava: 0741 393 409;


Informatii autism
Marturii despre cursurile romano-olandeze de autism


Anca Elena Nistor Anca Elena Nistor

Cand am inceput acest curs, ideile mele legate de ce inseamna autism erau precum un puzzle amestecat. DE CE, CUM, CAND, UNDE, CINE erau intrebari care imi perindau prin minte fara raspuns. Astazi, spun cu certitudine ca tot puzzle-ul l-am facut fara probleme , primind raspunsul la intrbari de la cine altul decat de la distinsul profesor Mitasov. Cu profesionalismul si abilitatea extraordinara de a comunica, dl Mitasov a reusit sa ma aduca in lumea pe care eu nu o cunosteam si nu o intelegeam pana acum.

educatoare - Gradinita Nr.26 Brasov


Catalina Meirosu Catalina Meirosu

Dupa finalizarea acestui curs, cred ca cele mai potrivite cuvinte pentru a-l descrie sunt: complexitate, claritate, eficienta, teorie insotita de exemple din practica si mult suflet... Va multumesc, domnule profesor Mitasov, pentru entuziasmul cu care ati imparasit din experienta dvs.

Psiholog - Societate Civila Profesionala de Psihologie - Ploiesti


Moise Alexandra Moise Alexandra

Cursul este bine structurat si util tuturor celor care lucreaza sau vor sa lucreze in recuperarea copiilor cu autism. Este un curs care formeaza, nu doar te informeaza.

Profesor - CSEI "Maria Montessori" Constanta


Giurgea Daniela Giurgea Daniela

Am participat cu multa placere si curiozitate la acest curs, am aflat multe informatii privind evaluarea, diagnoza si diagnosticul diferential precum si modalitati practice de interventie in autism, toate acestea fiindu-mi utile in activitatea profesionala. Ma bucur ca a fost organizat un astfel de curs in orasul nsotru, ca formatorii sunt de un inalt profesionalism, locatia fiind foarte potrivita.Va multumesc si doresc tuturor succes !

profesor psihopedagog - Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva "Elena Doamna" Focsani


Voiculescu Florentina Daniela Voiculescu Florentina Daniela

Despre cursul tinut de domnul profesor Tudor Mitasov nu pot spune decat : profesionalism, excelenta, cunoastere profunda a labirintului mental autist. Fiecare modul a reprezentat pentru mine bucuria parcurgerii a inca unui pas in CUNOASTERE. Ii doresc domnului profesor multa sanatate si putere de munca pentru a aduce lumina in sufletele multor familii. Domnule profesor,va multumesc!

Licentiata in psihologie - Buzau


Iuliana Bortescu Iuliana Bortescu

Participarea la acest curs mi-a oferit sansa de a afla multe informatii despre copilul / adultul cu autism, despre terapiile comportamentale si modalitatile de lucru adecvate copiilor cu autism. Multumesc domnului Mitasov pentru efortul depus si daruirea cu care s-a implicat in predarea acestui curs. Felicitari domnului Mitasov pentru profesionalismului de care a dat dovada pe tot parcursul cursului.

Asistent social - DGASPC – Dambovita, Targoviste


Mocuta Leia Mirela Mocuta Leia Mirela

Acest curs nu doar ca mi-a completat cunostintele anterioare ci le-a si ordonat in mintea mea si a adus un suflu nou intelegerii copiilor cu autism. Pentru mine a fost un castig sa particip. Tehnicile practice au fost explicate cat se poate de simplu si sunt accesibile oricarei persoane interesate. Pana acum e singurul curs la care am invatat cu adevarat ceva. Va multumesc!

Invatatoare - Scoala speciala "Raza de Soare" Arad


Tudose Mirela Tudose Mirela

"Autismul este o lume" aceasta replica imi rasuna in minte de fiecare data cand imi amintesc de cursul domnului Mitasov. Cursul este unul complex ,plin de informatii, ce nu le gasesti la orice pas cititnd o carte de specialitate sau navigand pe internet. Desi lucrez de 6 ani cu persoane cu autism ,cate 8 ore zilnic, am avut de invatat foarte multe lucruri utile. La acest curs se invata, nu se iau doar diplome. Asociatia ASIL Slobozia , a organizat acest curs si in Slobozia pentru a putea mobiliza cati mai multi oameni in lucrul copiilor cu autism. Multumesc ca am putut participa la acest curs si am putut cunoaste oameni foarte bine pregatiti in acest domeniu.

coordonator - ASIL Slobozia-centru de recuperare a copiilor cu autism


Rusu Madalina Cristina Rusu Madalina Cristina

Am urmat cursul de autism. A fost bine organizat si mi-a placut foarte mult. A fost activ si am aflat multe lucruri despre ce este autismul, cum se manifesta si mai ales care sunt terapiile comportamentale utilizate. Profesorul Mitasov ne-a captat atentia pe parcursul orelor astfel incat parca nici nu stiu cand treceau.

profesor consilier - Liceul Teoretic Zimnicea


Arsene Raluca Andreea Arsene Raluca Andreea

O abordare caracterizata de eficienta in actul terapeutic, o maximizare a aspectului practic al interventiei in cazul perosanelor cu autism, profesionalism, promptitudine, disponibilitate si, nu in ultimul rand, o doza potrivita de umor absolut necesara crearii unui cadru destins, familiar...iata tabloul cursului sustinut de domnul profesor Tudor Mitasov.

Profesor psihopedagog - Centrul Scolar Pentru Educatie Incluziva "Alexandru Rosca" Lugoj

vezi toate marturiile


Parteneri

Detalii cursuri autism