Cursuri autism

Ministerul Educatiei

Marturii cadre didactice


Visan Valerica Visan Valerica

Partciparea la acest curs a fost o binecuvantare, am reusit sa-i inteleg mai bine pe copiii ce sunt diagnosticati cu aceasta afectiune.Voi folosi informatiile primite in slujba recuperarii acestor copii. Multumesc.

PROFESOR LOGOPED - C.J.R.A.E. ALEXANDRIA, TELEORMAN

toate marturiile

Mărturii directori preşedinţi


Aura Bayhan Aura Bayhan

Se poate sa-ti doresti sa schimbi meseria dupa 30 de ani si sa-ti gasesti o alta chemare? Da! Cu o buna motivatie si posibilitatea de a urma cursurile de autism ale domnului profesor Mitasov. Am invatat nu numai tehnicile si metodele practice de interventie asupra persoanelor cu autism dar si modul in care ai nevoie sa o faci: cu autoritate, demnitate, rabdare, perseverenta, determinare si curajul de a invinge frica de esec. De aceea, pentru mine, cursul a fost si un mod de a ma cunoaste mai bine.

Director Executiv - Societatea Saba Trading and Consulting srl - Bucuresti

toate marturiile

Mărturii media


Loredana Iordache Loredana Iordache

De multi ani domnul Mitasov aduce un plus de calitate si inedit in emisiunile postului Tele M. Discursul tau captiveaza prin fluenta ideilor originale exprimate extrem de clar.

realizator TV - TeleM

toate marturiile

Mărturii părinţi


Doina Spiridon  Doina Spiridon

Aceste cursuri au constituit pentru mine o experienta binevenita pentru ca mi-au oferit informatiile de care aveam nevoie pentru baietelul meu autist, intr-un mod practic si usor de aplicat. Trebuie subliniat faptul ca tehnicile si metodele sunt explicate pe intelesul tuturor devenind astfel deosebit de utile. Apreciez rigurozitatea si acribia profesorului Mitasov, modul de prezentare in abordarea unor cazuri concrete si indemn alti parinti sa participe la astfel de cursuri.

Parinte - Botosani

toate marturiile

Mărturii psihologi


Liliana Radulescu Liliana Radulescu

Inainte de a participa la acest curs, stiam ca persoanele cu tulburari din spectrul autist trebuie ajutate; acum stiu si cum. In cadrul acestui curs COMPLET si COMPLEX, INTERESANT si INCITANT, am invațat metode de diagnosticare corecta, metode si tehnici de intervenție adecvate, absolut necesare pentru o abordare corecta, profesionista, cu maxima eficiența. Consider ca acest curs, bine fundamentat stiințific, bine structurat si deosebit de bine prezentat de dl.Mitasov, poate fi extrem de util, atat specialistilor, cat si familiilor ce au responsabilitatea cresterii, ingrijirii si educarii unei persoane afectate de autism.

Psihoterapeut - O.N.G. BETTER Iasi

toate marturiile