Cursuri autism

Ministerul Educatiei

Marturii cadre didactice


Rac Andreea Rac Andreea

As vrea sa-mi exprim bucuria, pentru ca am decis sa urmez acest curs. Dinainte si eu am fost printre cei, care nu stiau mult despre autism, dar acum incep sa cunosc lumea lor. De cand urmez cursul, prietenii mei sunt tot mai curiosi, vor sa afle ai ei despre acesti copii. Astfel tot mai multi o sa cunoastem mai bine ce inseamna autism.

Studenta - Universitatea Crestina Partium din Oradea

toate marturiile

Mărturii directori preşedinţi


Cristina Sava Cristina Sava

Ma bucur nespus pentru ca am ocazia sa va transmit starea de confort pe care am descoperit-o deslusind alaturi de colegii mei si indrumati de dl. profesor Tudor Mitasov, lumea plina de mister si greu de inteles, a oamenilor cu tulburari din spectrul autist. M-as bucura si mai mult, daca am face sa fie auzit glasul nostru, alaturi de zgomotele stereotipice ale persoanelor cu autism, pentru a schimba mentalitati si sa incepem sa transformam societatea noastra intr-o societate permisiva, toleranta si deschisa catre toate persoanele cu deficiente. Va multumesc ca existati si pentru lucrurile minunate pe care le faceti.

Manager RU - SC Top Auto Grup srl Brasov

toate marturiile

Mărturii media


CRETU ALIN CRETU ALIN

1. Acest curs a fost pentru mine elementul lipsa din puzzle-ul care este AUTISMUL. 2. Din perspectiva ascultatorilor Radio Maria cele 6 interviuri cu D-l. Tudor MITASOV au fost paralela necesara intre mai buna intelegere a copiilor normali prin intermediul celor cu autism. http://www.radiomaria.ro/

Psihodiagnostician - CENTRUL SCOLAR PENTRU INCLUZIVA Nr. 1 - Oradea

toate marturiile

Mărturii părinţi


Doina Spiridon  Doina Spiridon

Aceste cursuri au constituit pentru mine o experienta binevenita pentru ca mi-au oferit informatiile de care aveam nevoie pentru baietelul meu autist, intr-un mod practic si usor de aplicat. Trebuie subliniat faptul ca tehnicile si metodele sunt explicate pe intelesul tuturor devenind astfel deosebit de utile. Apreciez rigurozitatea si acribia profesorului Mitasov, modul de prezentare in abordarea unor cazuri concrete si indemn alti parinti sa participe la astfel de cursuri.

Parinte - Botosani

toate marturiile

Mărturii psihologi


Carmen Cruceanu Carmen Cruceanu

Cursul mi-a oferit sansa de a invata cele mai bune tehnici si metode practice de interventie asupra persoanelor cu autism. Pentru mine parcurgerea acestui curs a reprezentat o experienta interesanta si am gasit raspunsul la foarte multe intrebari din sfera larga a autismuui. Felicitari d-lui Mitasov pentru profesionalismul de care a dat dovada pe toata perioada cursului si profesionalistilor cu care colaboreaza.

psiholog - D.G.A.S.P.C. Galati

toate marturiile