Cursuri autism

Ministerul Educatiei

sindromul_asperger

Pentru schimb de link-uri trimite email la: psiho_crisp "@" yahoo.com

Asociatia pentru Interventie Timpurie in Autism

Asociația pentru Intervenție Timpurie în Autism a fost fondată în 2010 în Chișinău și are ca scop promovarea și apărarea drepturilor și intereselor persoanelor cu autism (copii, tineri, adulți) și ale familiilor acestora.

Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva Braila

Scoala speciala, in momentul actual, cuprinde copii si elevi cu cerinte educationale speciale.

Centrul Regional de Recuperare a Copilului cu Autism - Micul Print

Centrul regional de recuperare a copilului cu autism - Micul Print, a fost infiintat in anul 2008, in cadrul Programului Phare 2006. Coeziune Economica si Social. Dezvoltarea Resurselor Umane. Servicii Sociale.

Tele M

Televiziunea Tele'M Iasi - informatia desteapta

Fundatia Culturala "Renasterea Romana"

Pregatirea elevilor din invatamantul gimnazial. Suport pentru integrarea socio-profesionala a tinerilor dezavantajati, inclusiv pentru cei care, atunci cand ajung la 18 ani raman fara sperante( copii strazii).

Fundatia "Ancora Salvarii"

Fundatia "Ancora Salvarii" este o organizatie crestina, non-profit, care are ca scop: "ajutorarea oamenilor aflati în dificultate si în mod special ajutorarea persoanelor cu handicap, boli cronice, indiferent de rasa, religie, nationalitate etc.

"The National Autistic Society"

The National Autistic Society este lider in activitati de caritate pentru persoanele afectate de autism. A fost fondată în 1962 de un grup de părinţi care au fost motivati in a asigura un viitor mai bun pentru copiii lor cu autism.

Autism Ohio - ASO Home

Societatea de autism din Ohio reprezinta un grup de părinţi şi profesionişti care lucrează în numele unor persoane cu autism şi tulburări din spectrul autismului (ASD) din Ohio.

Dorina Vital

Siteul Dorina Vital România spune povestea ei.

Asociatia Autism Valcea

Promoveaza actiuni in beneficiul persoanelor cu autism: Centrul Mara Ramnicu Valcea.

Teo – copil cu autism

“Trebuie sa ne rugam ca si cand totul depinde de dumnezeu si trebuie sa muncim ca si cand totul depinde de noi”

Io Cresco

Centrul de Resurse pentru copii cu autism sau cu dificultăţi de învăţare şi pentru toti copiii . Site-ul este plin de materiale educaţionale şi grafice, fise de colorat, miniaturi, gif-uri animate, Pecs, carduri flash.

ISA Shop

Software educaţional, cărţi şi reviste.

Welcome2cluj

Un ALTFEL de site informativ > Psihologie, Coaching, Cultura si Muzica Rock. Situl promoveaza evenimentele care se desfasoara exclusiv in Cluj-Napoca.

NoteMari.ro

Platforma educationala, ce inglobeaza peste 11.000 de probleme la matematica, fizica si chimie, destinata elevilor de clase a III-a - a XII-a. Ofera posibilitatea de a exersa, propune propriile probleme si exercitii, ajuta prietenii, toate acestea aducandu-le puncte ce pot fi schimbate in premii.

Psihoterapie si consiliere psihologica individuala, de cuplu, familie si copii

CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE "JENI CHIRIAC", BUCURESTI; Specializare: psihologie clinica, psihoterapie, consiliere, hipnoza clinica, terapie ericksoniana, victimologie, psihosexologie, sexologie, psihologia muncii, formare profesionala continua adulti (formator de formatori), terapie de cuplu, sexterapie.

Gradinite Constanta

Este un portal de informare pentru parintii constanteni, care ofera informatii legate de gradinitele de stat si particulare din Constanta, crese , After School, Locuri de joaca pentru copii, Scolile particulare din Constanta, Cluburi de dans copii pentru copii, agentii de baby sitting, Educatie complementara FasTracKids Constanta, Sfatul psihologului, Juridice, Sfatul doctorului, Saloane infrumusetare Constanta.

Autism Hangout

Site-uri de reţele sociale pentru comunităţi formate din "persoane care au nevoie", precum persoanele cu un copil cu autism sau persoanele care suferă de cancer sau persoanele care suferă de o boală de inimă .

Terapie Autism

Alcatuirea si supervizarea programelor de terapie comportamentala aplicata, programe terapeutice individualizata

Ursula Sandner - Your Daily Light Source

Ursula Sandner este un psihoterapeut din România şi veţi găsi pe blogul ei articole despre dezvoltarea personală, spiritualitate, psihologie, viata-coaching si alte discipline pentru minte, trup şi suflet.

Cabinet de psihologie in Sibiu

Informatii despre evaluarea psihologica, consiliere si psihoterapie. Psiholog Oana (Soroaga) Vasiu - psiholog clinician atestat de Colegiul Psihologilor din România şi Master in psihoterapie analitica.

Adopta un ONG

In anul 2007, lansam prima campanie a proiectului ‘Adopta un ONG’. Se adresa blogerilor. Fiecare detinator de blog punea un post pe blogul lui despre activitatea ONG-ului adoptat sau/ si un link catre site-ul web al organizatiei adoptate. Rezultatele au intrecut asteptarile: 84 de adoptii. 70 de bloguri au adoptat 44 de ONG-uri.

Asociatia Nationala pentru Copiii si Adulti cu Autism din Romania

Misiunea asociatiei este imbunatatirea vietii persoanelor cu autism si a familiilor acestora. Asociatia desfasoara programe de consultanta, de dezvoltare individuala si de suport familial, de educare si integrare, toate in scopul promovarii cu demnitate a drepturilor persoanelor cu autism.

Life Key Institute

Cursuri certificate si acreditate pe plan international de Time Line Therapy (TM), NLP, schimbări de comportament, hipnoterapie. Dicţionar formatori.

SanatatePLUS

resurse pentru un plus de sănătate. Ştiri şi informaţii despre nutriţie, prevenirea bolilor cronice şi un stil de viaţă sănătos.

Cabinet individual de psihologie Balan Constantin Razvan

psihoterapie cognitiv-comportamentală, consiliere psihologică, psihologie clinică, evaluare psihologică individuală, evaluare şi selecţie de personal, psihologie aplicată în domeniul securităţii naţionale

Intimitatea in doi, sfaturi pentru el si pentru ea

Cine esti? Ce simti? De ce simti ceea ce simti? Ce poti? Cat poti? Incotro te indrepti? Ce nevoi ai? Ce asteptari ai? Ce inseamna sa fii singur? Cum sa iubesti pentru a fi iubit? Cum sa faci fata provocarilor din intimitate? ... Gaseste-ti timp pentru tine si pentru voi, stabileste-ti orele tale de autocunoastere si autoexplorare in cuplu! Te astept, ca impreuna, sa descoperiti raspunsurile la intrebarile voastre! Psihosexolog Jeni Chiriac

Cabinet Individual de psihologie

In aceste pagini sper sa gasiti informatii interesante si pe intelesul tuturor despre viata de familie,experienta in cuplu, despre parinti si despre copii si in mod special despre copilul cu autism si familia acestuia. Sinziana Burcea

SEO si design web

Servicii de optimizare si promovare online

Mai citeste si:

Teste online de diagnosticare a autismului la copii - 2014-03-24

Teste online de diagnosticare a autismului la copii Diagnosticati rapid si cu exactitate autismul cu ajutorul internetului, sugereaza un studiu. Cercetatorii de la Harvard Medical School, SUA -  au redus semnificativ de la ore la minute, timpul necesar pentru a detecta cu precizie autismul la copiii mici.

Cantareata britanica Susan Boyle a marturisit ca a fost diagnosticata cu sindromul Asperger, o forma usoara de autism - 2013-12-10

Cantareata britanica Susan Boyle a marturisit ca a fost diagnosticata cu sindromul Asperger, o forma usoara de autism Cântăreaţa britanică Susan Boyle a mărturisit că a fost diagnosticată cu sindromul Asperger, care este o formă de autism. Vedeta în vârstă de 52 de...

Medicii de familie si pediatrii au obligatia sa evalueze copiii pentru autism - 2014-03-20

Medicii de familie si pediatrii au obligatia sa evalueze copiii pentru autism   Din acest an, toți copiii de la 1 la 3 ani vor fi evaluați gratuit pentru a se stabili dacă suferă de autism. Această sarcină o au medicii de familie și...

Modificari ale cromozomului 16 asociate cu autismul - 2014-01-20

Modificari ale cromozomului 16 asociate cu autismul Aproximativ 10% dintre cazurile de autism care apar în afecţiuni bine definite, precum sindroamele X fragil sau Rett, au cauze genetice cunoscute. Cum rămâne cu restul de...

Semnele autismului: copilul meu le are? - 2013-05-27

Cu toate cã despre autism se scrie ºi vorbeºte tot mai mult, tulburarea rãmâne un mister pentru majoritatea pãrinþilor. Cel puþin, simptomele care anunþã afecþiunea copiilor la vârste fragede. Cum îþi dai seama dacã bebeluºul tãu, aparent normal, se...Cauta in site


Inscrie-te la newsletter

* indicates required

Inscrieri curs autism

În prezent se fac înscrieri la urmatoarele numere de telefon :

 • Arad: 0733 671 800;
 • Bacau: 0724 187 157;
 • Botosani: 0741 161 500;
 • Brasov: 0721 786 252; 0749 975 103;
 • Buzau: 0760 947 289
 • Cluj: 0721 996 507
 • Craiova: 0745 772 868
 • Focsani: 0726 830 490;
 • Iasi: 0770 341 542; 0765 544 944;
 • Slobozia: 0726 943 905;
 • Suceava: 0741 393 409;


Informatii autism
Marturii despre cursurile romano-olandeze de autism


Violeta Bobotan Violeta Bobotan

Imi exprim si eu bucuria participarii la acest curs,unde mi-am consolidat cunostintele despre aceasta lume.

..... -


Cristina Sava Cristina Sava

Ma bucur nespus pentru ca am ocazia sa va transmit starea de confort pe care am descoperit-o deslusind alaturi de colegii mei si indrumati de dl. profesor Tudor Mitasov, lumea plina de mister si greu de inteles, a oamenilor cu tulburari din spectrul autist. M-as bucura si mai mult, daca am face sa fie auzit glasul nostru, alaturi de zgomotele stereotipice ale persoanelor cu autism, pentru a schimba mentalitati si sa incepem sa transformam societatea noastra intr-o societate permisiva, toleranta si deschisa catre toate persoanele cu deficiente. Va multumesc ca existati si pentru lucrurile minunate pe care le faceti.

Manager RU - SC Top Auto Grup srl Brasov


Georgiana Stefania Petre Georgiana Stefania Petre

Cursul a fost o experienta minunata. Admir devotamentul si profesionalismul lectorilor. In romania soarta copiilor cu autism este pecetluita de nestiinta, ignoranta si indiferenta. Acest curs este exact ceea ce au nevoie atat terapeutii cat si copii cu autism pentru rezultate optime.

psiholog -


Oancea Camelia Mihaela Oancea Camelia Mihaela

Ma numesc Oancea Camelia Mihaela, profesor psihopedagog la CSEI,,ELENA DOAMNA,, FOCSANI. Participarea la acest curs mi-a dat sansa de a-mi aprofunda cunostintele in domeniul autismului, atat partea teoretica cat mai ales cea practica, fiindu-mi de un real folos in activitatile pe care le desfasor cu copiii. Metodele si tehnicile folosite in terapiile prezentate la acest curs m-au ajutat sa inteleg mai bine problemele cu care se confrunta acesti copii si totodata sa descopar metode eficiente de colaborare atat cu copiii cat si cu parintii acestora. Doresc sa va multumesc pentru ca am fost acceptata sa particip la acest curs.

profesor psihopedagog - CSEI,,ELENA DOAMNA,, FOCSANI


Cristina Neta-Pintescu Cristina Neta-Pintescu

Imi place sa cred ca la Arad, odata cu venirea d-lui lector Tudor Mitasov, s-a creat o oportunitate pentru cei care doresc cu adevarat sa cunoasca, sa inteleaga si sa se desavarseasca intr-un domeniu atat de serios si complex cum este autismul. Dorim din suflet sa-l avem din nou alaturi de noi, sa aiba si altii aceasta sansa de a cunoaste un profesionist care iti ofera informatia dar ti-o si transpune in practica intr-un mod de lucru inedit fara sa cunoasca persoana, reuseste sa creeze un mijloc de comunicare inca de la primul contact cu aceasta. Modulul cu copiii incununeaza succesul acestui curs iar informatia cimenteaza, solidifica si implementeaza in sufletul fiecarui participant la curs, dorinta de a deveni mai bun pentru a putea invinge carapacea autista. Ma inclin, cu consideratie, in fata fortei, daruirii si profesionalismului "Omului Tudor Mitasov" care a reusit prin vointa si putere de munca sa impartaseasca cunostintele domniei sale tuturor acelora care au dorit sa-l asculte dintr-un capat al tarii pana la celalalt. Am devenit mai bogati si mai inobilati sufleteste, acest lucru vi-l dorim si voua, dragi cititori si cautatori de solutii, in a va ajuta copiii in impas. Nu ezitati si dati-va o reala sansa. Cursul este o adevarata investitie atat pentru dvs. cat si pentru cei care au nevoi.

Director Executiv Asoc. "AUTISMUL - UN VIITOR MAI BUN" - mun. Arad


Ionela Simona Dobre Ionela Simona Dobre

Acest curs a fost o alegere foarte buna pe care nu o voi regreta niciodata. Am invatat aici foarte multe lucruri noi . Fiecare modul este plin de informatii utile in lucrul secvential cu copiii cu autim. Multumesc domnului Mitasov pentru completarea puzzle-ului de informatie de care mai aveam nevoie.

Profesor-educator - Scoala Gimnaziala Speciala C-tin Paunescu, Tecuci


Moga Domelia - Lois Moga Domelia - Lois

Un curs foarte bine structurat, ușor de inteles dar nu simplist. Ofera intreaga cantitate de informatie necesara pentru abordarea copiilor cu autism intr-o forma explicita. Ma bucur ca am avut ocazia sa particip la acest curs, deoarece mi-a imbunatatit semnificativ nivelul de cunostinte vis a vis de abordarea autismului si nu numai. Recomand cu incredere acest curs tuturor celor care doresc sa aduca un plus de calitate si profesionalism in abordarea copiilor cu nevoi speciale.

Licentiata in Psihologie - Faget


Brasoveanu Cristina Brasoveanu Cristina

Un curs care imbina teoria cu practica,un curs care merita sa fie urmat de toti cei care vin in contact cu copii care au fost diagnosticati cu autism/sdr Down. Felicitari domnului Mitasov si echipei sale.

Psihopedagog - Gimnaziul Carol I, Calarasi


Ecaterina Galoiu Ecaterina Galoiu

Am participat in anul 2011 la cursul d-lui profesor Mitasov. Cursul a fost o adevarata calatorie in lumea copilului cu autism. Am invatat pas cu pas si am simtit aceasta lume, iar acum spun ca a fi "diferit" inseamna pentru mine a fi "impreuna". Porniti in aceasta calatorie cu incredere sub indrumarea maiastra a domnului profesor Mitasov.

profesor psiholog itinerant - Centrul pentru Educatie Incluziva ,,Elena Doamna''din Focsani, Vrancea.


Otilia Friedl Otilia Friedl

De cand am intrat la facultate mi-am dorit sa pot ajuta. In special copiii aflati in dificultate. Dar nu stiam cum, prin ce metode. Cursul domnului Mitasov m-a ajutat sa aflu mai multe despre autism si sindromul Down, despre felul in care sa intervin in momentul in care voi lucra cu personae cu tulburari pervasive de dezvoltare, tehnici de lucru si, ceea ce mi s-a parut util, ni s-au prezentat multe aplicatii practice intercalate printre partile teoretice, pentru a intelege mai bine informatiile transmise. Explicatiile au fost foarte clare si bine structurate. Multumesc pentru deschiderea si modul interesant de a ne transmite toate aceste informatii, domnule profesor Mitasov, si vadoresc multa sanatate si success in tot ceea ce faceti!

psiholog - Brasov

vezi toate marturiile


Parteneri

Detalii cursuri autism