Cursuri autism

Ministerul Educatiei

sindromul_asperger

Contact

Pentru detalii legate de organizarea urmatoarelor activitati:
Curs de Autism Romano-Olandez acreditat de Ministerul Educatiei 
Curs Consilier pentru Dezvoltare Personala  acreditat de Ministerul Educatiei 
va rugam scrieti la: psiho_crisp@yahoo.com
 

Inscrieri curs autism

In prezent se fac inscrieri la urmatoarele numere de telefon :
       Arad: 0733 671 800
       Brasov 0733 146 699;
       Buzau: 0760 947 289
       Craiova 0766 266 528;
       Galati 0741 326 113
       Iasi: 0770 341 542; 0765 544 944
       Suceava: 0741 393 409
Mai citeste si:

Dezvoltarea copiilor cu autism - 2013-07-18

Dezvoltarea copiilor cu autism   Autismul este tulburarea centrala din cadrul unui intreg spectru de tulburari de dezvoltare, cunoscut sub numele de spectrul...

Semne timpurii de autism la copiii mici - 2013-11-12

Semne timpurii de autism la copiii...

Teste online de diagnosticare a autismului la copii - 2014-03-24

Teste online de diagnosticare a autismului la copii Diagnosticati rapid si cu exactitate autismul cu ajutorul internetului, sugereaza un studiu. Cercetatorii de la Harvard Medical School, SUA -  au redus semnificativ de la ore la minute, timpul necesar pentru a detecta cu precizie autismul la copiii mici.

O tanara a construit un robot util in terapia autismului, Probo. - 2013-12-02

O tânără a construit un robot util în terapia autismului, Probo. Florentina Adăscăliţei este studenta Facultăţii de Mecanică din Iaşi O...

Un nou test pentru diagnosticarea facila a autismului la adulti - 2013-12-17

Un nou test pentru diagnosticarea facila a autismului la adulti   Cercetǎtorii de la Karolinska Institutet din Suedia au dezvoltat un nou instrument de screening pentru a facilita diagnosticul de tulburare din spectrul autismului (TSA) la adulţi. Testul este prezentat...Cauta in site


Inscrie-te la newsletter

* indicates required

Inscrieri curs autism

În prezent se fac înscrieri la urmatoarele numere de telefon :

  • Arad: 0733 671 800;
  • Brasov: 0733 146 699;
  • Buzau: 0760 947 289;
  • Craiova: 0766 266 528;
  • Galati: 0741 326 113;
  • Iasi: 0770 341 542; 0765 544 944;
  • Suceava: 0741 393 409;


Informatii autism
Marturii despre cursurile romano-olandeze de autism


Radu Georgian George Radu Georgian George

Un curs util pentru cei care vor sa invete tehnici de lucru cu copiii cu autism si sindromul Down, cu multe aplicatii practice intercalate printre partile teoretice pt a intelege mai bine informatiile transmise. Felicitari domnului profesor si echipei de la Iasi pt ceea ce fac pt copiii cu autism.

Profesor logoped - Scoala cu cls.I-VIII nr. 3 Videle, CJRAE Alexandria


Vintila Elena Vintila Elena

Cursul d-ului Mitasov mi-a lasat o impresie foarte buna, nu ma asteptam sa invat atat de multe lucruri despre autisti si autism. A fost foarte interesant, ma ajuta foarte mult in ceea ce fac eu la centrul nostru. Ma bucur am putut participa la acest curs.

Pedagog de recuperare - Centrul de ZI ANCAAR, Fetesti


Nitu Mihaela-Larisa Nitu Mihaela-Larisa

Pentru mine parcurgerea acestui curs a reprezentat o experienta interesanta! Am dorit sa gasesc raspuns pentru anumite intrebari si pe masura aflarii acestor raspunsuri mi s-au nascut alte intrebari....

profesor psiholog Asistenta Psihopedagogica - Grup Scolar George Tarnea Babeni - CJRAE Valcea


Delia Mihai Delia Mihai

Un curs complet, care a oferit o solida baza teoretica dar si aplicaţii practice (intocmirea de orare pentru un copil cu autism, metode de lucru, exercitii demonstrative cu copii cu autism). Cursul a fost bine structurat in forma si continut, bine prezentat si usor de perceput, a oferit informatii clare, precise si la obiect, prezentate intr-o succesiune logica. De interes au fost si descrierile si modalitatile de lucru al copiilor cu autism dupa modelele prezentate in fisierele multimedia de la Centrul Medical Pedagogic din Olanda . Spre deosebire de alte cursuri, acesta a fost primul curs de pregatire profesionala de la care iau atat de multe lucruri utile si practice pentru activitatea mea. Am primit aici informatii referitoare la autism si sindrom Down pe care nu le-am aflat din alta parte. Multe multumiri !

profesor logoped - Scoala Speciala de Arte si Meserii SLOBOZIA


Mihai Mia Mihai Mia

Mi-a placut acest curs, a fost prezentat intr-o maniera utila, accesibila si imi este util in activitatea ce o desfasor.

Logoped - Centru de recuperare in cadrul CSCH, numarul 14, Ramnicu Sarat, judetul Buzau


Stoica Simona Stoica Simona

Cursul “Autismul si Sindromul Down” parcurs impreuna cu D-nul Profesor Psihoterapeut Tudor Mitasov mi-a furnizat informatii utile referitoare la intelegerea tehnicilor de lucru, consilierii familiior si problemelor persoanelor cu autism inclusiv din perspectiva acestora.

Profesor de sprijin - C.S.E.I. "Delfinul" Constanta


Olga Iacusevici Olga Iacusevici

Imi place acest curs foarte mult si singurul meu regret e ca nu exista un astfel de curs pe care sa-l pot urma ,in anul 2001, cand l-am luat in plasament pe fiul meu Calin , care sufera de autism, pentru ca atunci viata mea, a familiei mele , inclusiv a lui ar fi fost alta. Asa a fost nevoie sa depun o munca titanica, repetitiva, un adevarat razboi al nervilor , dar a meritat. Oricum ar fi fost o binecuvantare sa am pe cineva care sa ma indrume atunci. M-am decis sa urmez acest curs deoarece aveam inca multe intrebari fara raspuns si m-am bucurat de fiecare minut al cursului si de fiecare problema clarificata. Sfatul meu pentru parintii care au copii cu autism este sa urmeze acest curs pentru a sti cum sa-i indrume si sa-i ajute si in acelasi timp pentru a-si face propria viata mai usoara. Cursul de autism e pentru un parinte ca si cum ar invata pentru prima data sa citeasca, i se deschid ochii si invata noi metode de abordare a acestei boli deloc usoare dar care prin modul corect de a actiona poate fi tinuta sub control.

mamica - Familie de plasament


Novac Nicoleta Novac Nicoleta

Prin intermediul cursului am cunoscut realitatea autismului ,am inteles lumea lor, a autistilor, o lume necunoscuta multora dintre noi. Un curs bine organizat de catre profesori cu experienta, explicit, care te face sa vii cu multa placere. Ma bucur ca acum, cu ajutorul cunostintelor dobandite, pot ajuta si eu copii care se confrunta cu aceasta boala.

director educativ - SC Dominion Line. SRL, Fetesti


Chirica Mioara Chirica Mioara

Ma bucur ca am ales sa urmez acest curs .Stilul de prezentare si abordare a cursului de catre domnul Mitasov prin imbinarea teoriei cu practica a facut ca participarea sa fie placuta si de un real folos . Felicitari tuturor celor care s-au implicat si au contribuit la realizarea acestui curs !

psiholog clinician - DGASPC Galati


Mihaela Pricop Mihaela Pricop

Acest curs ma ajutat sa inteleg mai bine lumea diferita a autismului ce abia incepe a fi descoperita. Mi-a placut ca informatiile au fost bine structurate si cred ca mereu avem cate ceva de invatat. Si apoi teoria si practica sunt imbinate cu spor si folos in cadrul cursului de pedagog in terapie comportamentala. Cred ca este foarte folositor acest curs atat persoanelor care vor sa lucreze sau deja activeaza in domeniile pedagogie, sociologie, psihologie, medicina si alte arii umane. Succes tuturor!

masterand Resurse umane in educatie - Universitatea Transilvania din Brasov

vezi toate marturiile


Parteneri

Detalii cursuri autism