Cursuri autism

Ministerul Educatiei

sindromul_asperger

Contact

Pentru detalii legate de organizarea urmatoarelor activitati:
Curs de Autism Romano-Olandez acreditat de Ministerul Educatiei 
Curs Consilier pentru Dezvoltare Personala  acreditat de Ministerul Educatiei 
va rugam scrieti la: psiho_crisp@yahoo.com
Mai citeste si:

Cauzele autismului - jumatate genetice, jumatate tin de mediu - 2014-05-08

Cauzele autismului - jumatate genetice, jumatate tin de mediu Un studiu de amploare realizat în Suedia indică faptul că genele sunt la fel de importante ca factorii de mediu în rândul cauzelor autismului, în condiţiile în care cercetările precedente acordau eredităţii o...

Jocuri potrivite pentru un copil cu autism - 2014-01-28

Jocuri potrivite pentru un copil cu autism Copiii vad lumea altfel decat o vedem noi, adultii si acesta este un lucru arhicunoscut. Asa incat alegerea unui cadou pentru un copil s-ar putea sa fie pentru un adult o adevarata provocare. In cazul copiilor cu autism, aceasta provocare devine si mai intensa, deoarece este de notorietate faptul ca pentru acestia jucariile, cele mai indragite...

Film - modul extrem de tandru in care un caine se apropie de un copil cu nevoi speciale - 2014-06-02

Film - modul extrem de tandru in care un caine se apropie de un copil cu nevoi speciale //

Curs Consilier pentru Dezvoltare Personala la Botosani - 2014-03-17

Curs  Consilier pentru Dezvoltare Personala la Botosani Ministerul...

Wendy Chung: Autism — what we know (and what we don - 2014-06-04

Wendy Chung: Autism — what we know (and what we don't know yet)   Descopeririri legate de cauzele autismului si modul in care se poate depista autismul de la cateva luni prin scanarea modului in care priveste...

´╗┐

Cauta in site


Inscrie-te la newsletter

* indicates required

Inscrieri curs autism

În prezent se fac înscrieri la urmatoarele numere de telefon :

  • Arad: 0733 671 800;
  • Botosani: 0741 161 500;
  • Brasov: 0721 786 252; 0749 975 103;
  • Cluj: 0721 996 507
  • Craiova: 0745 772 868
  • Iasi: 0770 341 542; 0765 544 944;
  • Slobozia: 0726 943 905;
  • Suceava: 0741 393 409;


Informatii autism
Marturii despre cursurile romano-olandeze de autism


SZABO ANNAMARIA SZABO ANNAMARIA

Cursul de autism mi-o oferit un bagaj mare de cunostinte teoretice despre tulburari pervazive de dezvoltare iar partea practica este cel mai important pentru mine pentru ca metodele învatate ma ajuta foarte mult in terapiile cu copii cu autism si cu deficiente mintala cu care lucrez zi de zi. Cursul a fost bine structurat.

PSIHOPEDAGOG - Centrul scolar pentru Educatie Incluziva Nr 1, Oradea


Surugiu Ionela-Mihaela Surugiu Ionela-Mihaela

De la 2 ani , copilul a beneficiat de numeroase terapii,terapeuti si tratamente,cu rezultate vizibil bune. Din aceste terapii si de la numerosii terapeuti care ne-au ajutat(le multumesc profund),am avut si eu de invatat foarte mult. Din aceeasi dorinta de a invata cum sa-mi ajut copilul,m-am inscris si la cursul initiat de Dl Mitasov. Si nu am gresit, pentru ca acest curs este EXACT ce-i trebuie unui copil in procesul de recuperare. Mie personal mi-a oferit CURAJ sa merg mai departe, INCREDERE ca fac bine "chinuind copilul pe la terapii"(asa spune o parte din famila mea), PRINCIPII TERAPEUTICE, METODE DE LUCRU foarte bine structurate, ATITUDINE corecta. Recomand cu drag tuturor parintilor si terapeutilor sa urmeze aceste cursuri. MULTUMESC D-lui Mitasov ca a dorit sa ne impartaseasca din cunostintele dumnealui.

Parintele copilului Surugiu Adina,9 ani, diagnosticat cu Paralizie cerebrala. - Dorohoi-Botosani


Elena Lupascu Elena Lupascu

Acest curs de autism este pentru noi ca familie un balsam, o testare sa vedem si sa invatam din greseli si multumim lui Dumnezeu ca exista un Om, profesorul Mitasov Tudor, care s - a incapatanat sa intre in lumea autista, sa inteleaga autismul si sa incerce sa vindece familiile cu copii suferinzi de aceasta boala, venind tocmai de la Iasi. Sunt dezamagita pentru ca nici un parinte care are copil cu autism nu a urmat acest curs cu exceptia a doua mame cu copii cu sindrom Down, eu nu cred ca in acest oras nu exista copii cu autism.

asistent maternal - Campulung


Cristina Meleaca Cristina Meleaca

Am participat la toate modulele cursului si pot sa afirma ca mi-a fost de un real folos, avand in vedere faptul ca nu aveam prea multe cunostinte teoretice si nici experienta practica privind terapia cu copii care prezinta tulburari din spectrul autist. Sunt foarte multumita pentru faptul ca formatorii au folosit foarte multe exemple practice, filme si, mai ales ne-au facut demonstratii privind modul in care se lucreaza cu astfel de copii. Felicitari initiatorilor si formatorilor acestui curs si mult susces in continuare!

profesor psihopedagog - Centrul Judetean de Resurse si Asistenta Educationala din localitatea Calarasi, judetul Calarasi


SOARE MIRELA MARIANA SOARE MIRELA MARIANA

Cursul a fost o experienta inedita! In primul rand am simtit pe propria-mi piele autoritatea si determinarea unei persoane care stie sa se impuna. Dar am invatat foarte multe lucruri importante care merg aplicate in viata de toate zilele, lucruri pe care deja.

profesor consilier/ psiholog - Centrul Judetean de Resurse si de Asistenta Educationala Teleorman


Tatiana Pantiru Tatiana Pantiru

Cursul de autism are o structura complexa , cuprinzand : Terapia ABA, Terapia PECS, evaluare , diagnostic si diagnostic diferential, adica , acel areal de cunostinte de care are nevoie un profesionist , pentru a lucra judicios cu persoanele aflate in acesta situatie .Toate acestea , coroborate cu exercitii practice de lucru cu copii cu autism, duc la o buna aprofundare si formare profesionala. Aceasta invatare experentiala aduce plus-valoare cursului, pentru c a am invatat nu doar analiza comportamentala ci si tehnici de lucru. Apreciez seriozitatea si profesionalismul formatorilor

psiholog - Fundatia "Ajuta" Iasi


Georgeta Raduta Georgeta Raduta

"Semeni fapte bune si culegi deprinderi, semeni deprinderi si culegi un caracter, semeni caracter si culegi un destin"(Proverb chinezesc) Cu ocazia parcurgerii acestui curs am dobandit competente practice in lucrul cu copilul autist si cu copilul cu sindrom Down. La randul meu, eu ma consider un specialist implinit deorece dupa finalizarea acestui curs pot spune ca stiu concret cu ce sa incep abordarea autismului.

prof. psiholog - Scoala cu cls. I-VIII Nr. 3 Slobozia, Ialomita


Loredana Iordache Loredana Iordache

De multi ani domnul Mitasov aduce un plus de calitate si inedit in emisiunile postului Tele M. Discursul tau captiveaza prin fluenta ideilor originale exprimate extrem de clar.

realizator TV - TeleM


Lungu Tudorita Lungu Tudorita

Acest curs a fost fara indoiala foarte bun, dar ceea ce a trezit cel mai mult interesul, a fost partea practica (demonstratiile cu copiii) unde noi cursantii am asistat la demonstratii facute la masa de lucru, cu elevii autisti. Aceasta modalitate de imbinare a partii practice cu teoria, a fost cat se poate de eficienta. Felicitari domnului profesor Mitasov!

Profesor psihopedagogie speciala - C.S.E.I."Maria Montessori", Constanta


Coc Monica Coc Monica

Seriozitatea, devotamentul, profesionalismul lectorilor, aplicabilitatea sa , fac din acest curs un ajutor de pret atat pentru cadrele didactice ce lucreaza cu copii cu autism si Sindrom Down cat si pentru parintii acestora. Nu ezitati, inscrieti-va, merita din plin!!!!!!!!!

prof. psihopedagog/ Dir. adjunct - Centrul de Pedagogie Curativa Simeria

vezi toate marturiile


Parteneri

Detalii cursuri autism