Cursuri autism

Ministerul Educatiei

sindromul_asperger

Contact

Pentru detalii legate de organizarea urmatoarelor activitati:
Curs de Autism Romano-Olandez acreditat de Ministerul Educatiei 
Curs Consilier pentru Dezvoltare Personala  acreditat de Ministerul Educatiei 
va rugam scrieti la: psiho_crisp@yahoo.com
Mai citeste si:

Una din cauzele autismului: Numarul insuficient de bacterii utile in microflora intestinala - 2013-07-09

Una din cauzele autismului: Numărul insuficient de bacterii utile în microflora intestinală

Sa despicam firul in patru. Cand „Autismul“ nu e din spectrul autist: Hiperlexia si Sindromul Einstein - 2013-07-17

Sa despicam firul in patru. Cand „Autismul“ nu e din spectrul autist: Hiperlexia si Sindromul Einstein       Vestea bună este că, ocazional, citim despre copii care s-au „recuperat“ sau „au...

Sinesteziile, mai frecvente in randul pacientilor cu autism - 2013-11-22

Sinesteziile, mai frecvente in randul pacientilor cu autism Potrivit unui studiu realizat in Marea Britanie, sinesteziile, asociatii spontane de senzatii de...

Romario: Messi sufera de o forma usoara de autism - 2013-09-19

Romario: Messi sufera de o forma usoara de autism   Unul dintre cei mai buni jucători din istoria Braziliei, Romario, a lansat pe una dintre rețelele sociale o discuție care va ține cu siguranță prima pagină a ziarelor din Spania în următoarele zile.   Fostul atacant al naționalei carioca și al Barcelonei spune...

Ce sanse au copiii cu autism in Romania - 2013-09-12

Ce şanse au copiii cu autism în RomâniaCâţi copii şi adulţi cu autism sunt, de fapt, în România? Este, într-adevăr, costisitoarea terapie ABA cea mai eficientă formă de terapie pentru ei? Când trebuie diagosticate tulburările din spectrul autism pentru rezultate optime? Unde se pot trata în România copiii...Cauta in site


Inscrie-te la newsletter

* indicates required

Inscrieri curs autism

În prezent se fac înscrieri la urmatoarele numere de telefon :

 • Arad: 0733 671 800;
 • Bacau: 0724 187 157;
 • Botosani: 0741 161 500;
 • Brasov: 0721 786 252; 0749 975 103;
 • Buzau: 0760 947 289
 • Cluj: 0721 996 507
 • Craiova: 0745 772 868
 • Focsani: 0726 830 490;
 • Iasi: 0770 341 542; 0765 544 944;
 • Slobozia: 0726 943 905;
 • Suceava: 0741 393 409;


Informatii autism
Marturii despre cursurile romano-olandeze de autism


 Maria Tutulan Maria Tutulan

Sunt profesor psihopedagog la o clasa cu copii autisti. Progresul zilnic al copiilor de la clasa, chiar daca pentru cei din exterior infim uneori, este o certitudine pentru mine ca acestia se pot dezvolta si ca noi, specialistii, alaturi de parinti, putem sa-i ajutam. Multumesc domnului prof. Tudor Mitasov ca a fost mentorul nostrul pe parcursul acestui curs si ne-a oferit informatii de care aveam nevoie, ne-a facut sa intelegem lumea acestor copii speciali, care evident au nevoie de persoane care sa-i inteleaga si sa-i ajute. Ma bucur ca am avut sansa de a participa la acest curs, iar pentru mine este doar un punct de pornire in descoperirea acestei lumi a autistilor. Totodata, la acest curs am cunoscut persoane minunate, care au insemnat si vor insemna mult pentru mine, ca om in primul rand, si ca profesor.

Prof.psihopedagog - CSEI Buzau


Lita Simona Elena Lita Simona Elena

Acest curs este in primul rand prin unicitatea sa deosebit de valoros. Tematica a fost interesanta iar modul de abordare ( cu un puternic caracter practic) a fost sugestiv si a facilitat intelegerea ideilor si mai ales aplicarea lor. De multe ori am dorit sa obtin mai multe informatii legate de un anumit subiect. Faptul ca a existat deschidere in acest sens din partea profesorului constitue din nou un avantaj si un motiv pentru care experienta acestui curs este una de dorit, in special pentru practicanti. Mult succes in continuare.

asistent social -


Ecaterina Galoiu Ecaterina Galoiu

Am participat in anul 2011 la cursul d-lui profesor Mitasov. Cursul a fost o adevarata calatorie in lumea copilului cu autism. Am invatat pas cu pas si am simtit aceasta lume, iar acum spun ca a fi "diferit" inseamna pentru mine a fi "impreuna". Porniti in aceasta calatorie cu incredere sub indrumarea maiastra a domnului profesor Mitasov.

profesor psiholog itinerant - Centrul pentru Educatie Incluziva ,,Elena Doamna''din Focsani, Vrancea.


Raica Anca Raica Anca

Ma bucur foarte mult ca am avut sansa sa particip la acest curs, cu atat mai mult cu cat mi-am dat seama ca a contat atat in perfectionarea profesionala,cat si in cea personala.

PROFESOR-EDUCATOR -


Aurora Brenoaia Aurora Brenoaia

"Cand mergi la un curs de formare te-astepti ca profesorul sa-ti vorbeasca cu un aer de superioritate folosind termeni pe care nu-i intelegi. Exista si exceptia care nu confirma regula : cursul de autism desfasurat de domnul prof. Mitasov. Dovedindu-se un bun pedagog , domnul Mitasov a deschis "drumul spre integrare"

profesor Invatamant Prescolar - Gradinita cu Program Normal Rm. Valcea


Andronescu Marianna Vivien Andronescu Marianna Vivien

A fost un curs care a raspuns nevoilor mele de cunoastere si chiar daca lucrez deja cu astfel de copii, experienta profesorului Mitasov a ajutat la imbogatirea bagajului meu de cunostinte, oferindu-mi astfel o alta perspectiva.Atmosfera de lucru, a fost una care a facilitat schimbul de cunostinte intre noi participantii si astfel am parcurs toate modulele cu interes.

Profesor - C.S.E.I. Rm Sarat


Cristea Maria Cristea Maria

Apreciez cursul ca fiind extrem de util tuturor celor ce lucreaza cu persoane autiste.

profesor psihopedagogie speciala - C.S.E.I. Alexandria


Sandu Sorin-Laurentiu Sandu Sorin-Laurentiu

In mod cert ca parcurgerea acestui curs confera o justificare stiintifica tuturor practicienilor din domeniu. Pentru mine, insa, o astfel de formare a depasit granitele unui praxis specific copilului cu autism, metodele prezentate de d-nul Mitasov gasindu-si o larga aplicabilitate si in multe dintre activitatile desfasurate cu elevii non-autisti. Eu le-am aplicat si au functionat - nu doar la scoala, ci si acasa, in familie, cu cei trei copiii ai mei non-autisti. De asemenea, acest curs m-a format pentru a integra copii autisti in propria-mi clasa, motiv pentru care el se impune ca o conditie obligatorie tuturor cadrelor didactice.

cadru didactic - Scoala cu clasele I-VIII "Stefan cel Mare si Sfant" Dobrovat Iasi


Moga Domelia-Semida Moga Domelia-Semida

Autismul este o lume aparte, o lume pe care nu o poti intelege usor. Prin intermediul acestor cursuri se poate privi, atat din exterior cat si din interior, intelegand mai bine persoanele care au TSA, sindrom DOWN, deficienta mintala, precum si dificultatile cu care se confrunta in universul inconjurator. Prin tehnicile de predare, profesionalismul formatorului, materialele si studiile de caz puse la dispozitie, specialistii sunt ajutati sa inteleaga familia unui copil cu tulburari din acest spectru, iar familia sa poata intelege si accepta programul terapeutic propus de specialist. Recomand cu incredere aceste cursuri pentru psihologi, parinti si cadre didactice, precum si pentru oricine doreste sa patrunda in acest univers aparte, spre a putea fi de folos.

Psiholog - CJRAE TM - Liceul Teoretic "Traian Vuia"


Gabriela Tutu Gabriela Tutu

Am participat la acest curs cu o deosebita placere este foarte interesant atat din punct de vedere al problematicii autismului cat si a modului de expunere., un curs care mi-a ordonat informatiile pe care le aveam si care mi-a oferit multe alte informatii si tehnici de lucru. Il recomnd tuturor celor care isi doresc sa ajute persoanele cu TSA si DOWN.

educator specializat - DGASPC Buzau

vezi toate marturiile


Parteneri

Detalii cursuri autism