Cursuri autism

Ministerul Educatiei

sindromul_asperger

Contact

Pentru detalii legate de organizarea urmatoarelor activitati:
Curs de Autism Romano-Olandez acreditat de Ministerul Educatiei 
Curs Consilier pentru Dezvoltare Personala  acreditat de Ministerul Educatiei 
va rugam scrieti la: psiho_crisp@yahoo.com
 

Inscrieri curs autism

In prezent se fac inscrieri la urmatoarele numere de telefon :
       Arad: 0733 671 800
       Cluj: 0721 996 507
       Iasi: 0770 341 542; 0765 544 944
       Slobozia: 0726 943 905  
Mai citeste si:

Curs Consilier pentru Dezvoltare Personala la Botosani - 2014-03-17

Curs  Consilier pentru Dezvoltare Personala la Botosani Ministerul...

Sa despicam firul in patru. Cand „Autismul“ nu e din spectrul autist: Hiperlexia si Sindromul Einstein - 2013-07-17

Sa despicam firul in patru. Cand „Autismul“ nu e din spectrul autist: Hiperlexia si Sindromul Einstein       Vestea bună este că, ocazional, citim despre copii care s-au „recuperat“ sau „au...

Intarzierele de vorbire semne ale autismului? - 2014-01-13

Intarzierele de vorbire semne ale autismului? Uneori da. Folosind inregistrari vocale poti ajuta la identificarea autismului la copii, mai devreme. Cercetatorii au dezvoltat o noua tehnologie care folosește inregistrari vocale pentru a ajuta la identificarea tulburarii de acest tip sau...

Cat de sigur esti ca un copil are autism? - 2014-06-10

Cat de sigur esti ca un copil are autism? Diagnosticul unei boli ce isi are originea in creier fara ca sa te uiti direct la creier, doar pe baza comportamentului, nu este suficient.  Au fost destul de multe cazuri care au fost diagnosticate gresit, copii care au fost declarati autisti fara ca sa aiba aceasta...

CURS ROMANO-OLANDEZ LA SLOBOZIA AUTISMUL - TEHNICI MODERNE DE INTERVENTIE UNIC IN ROMANIA MINISTERUL EDUCATIEI - 2014-05-06

 CURS ROMANO-OLANDEZ Cauta in site


Inscrie-te la newsletter

* indicates required

Inscrieri curs autism

În prezent se fac înscrieri la urmatoarele numere de telefon :

  • Arad: 0733 671 800;
  • Cluj: 0721 996 507
  • Iasi: 0770 341 542; 0765 544 944;
  • Slobozia: 0726 943 905;


Informatii autism
Marturii despre cursurile romano-olandeze de autism


Blumhaghel Amalia Blumhaghel Amalia

Cursul a fost interesant, interactiv, intr-o atmosfera placuta, mi-a parut bine ca am participat.

Profesor Kinetoterapeut - CPC SIMERIA


Stoica Adina Stoica Adina

Aici am invatat sa lucrez practic , secvential ,cu cei diagnosticati cu autism, sa fac echipa cu parintii si cadrele didactice.Cursurile sunt extraordinare pentru specialisti, cadre didactice , parinti.Sunt fericiata ca am avut aceasta oportunitate si-l recomand tuturor celor care lucreaza cu persoane diagnosticate cu autism.Informatia primita la aceste cursuri este valoroasa , de calitate ;aplicand metoda ABA, rezultatele sunt remarcabile.

profesor logoped - Slobozia


Musatoiu Carmen Musatoiu Carmen

Cursul sustinut de d-l lector Tudor Mitasov m-a facut sa inteleg faptul ca piesa importanta in lucrul cu copilul autist este atitudinea - aceasta trebuie adoptata atat in relatia cu copilul cat si cu familia acestuia. Demonstratiile practice m-au convins ca se poate lucra eficient si constructiv daca se cunosc bine elementele de teorie si daca stim sa abordam corect fiecare copil autist in mod individual prin programe personalizate. Un bun terapeut ia in calcul unicitatea fiecarui copil in parte si o trateaza ca atare. Doar asta ne garanteaza succesul in lucrul cu copiii autisti.

Logoped - Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva ( C.S.E.I.) Negresti, judetul Vaslui


Pasca Angela Pasca Angela

Un curs practic, eficient, util. Un formator profesionist, exigent, cu simt al umorului, deschis, receptiv la intrebarile formabililor.

Profesor consilier - CJRAE - Satu Mare


Emilia Muntean Emilia Muntean

Pentru prima data particip la un curs in care se pune accentul pe experienta practica in munca cu copilul.Aceste ore petrecute impreuna imi dau increderea ca ceea ce fac este bine.

profesor de psihopedagogie speciala - Centrul de Pedagogie Curativa Simeria


 Iuliana Alisa Mironescu Iuliana Alisa Mironescu

A fost un curs care a raspuns nevoilor mele de formare. Mi-a oferit multe informatii despre ce este autismul si care sunt metodele de lucru cu persoanele cu autism. Sper sa pot face fata solicitarilor viitoare pentru a fi un sprijin real al familiilor care au un copil autist. La nivelul orasului in care lucrez sunt destul de multe astfel de cazuri, motiv pentru care formarea este un plus in domeniu. Metodele de terapie comportamentala sunt benefice atunci cand lucrezi cu copii putin "altfel". Atmosfera a fost una de lucru care a facilitat invatarea iar formatorul, profesorul Mitasov a fost deosebit de adaptat si explicit, astfel incat pot spune ca - am invatat foarte multe.

Analist Resurse Umane - S.C. AVINTUL GHETAU S.N.C. VASLUI


Alina Postelnicu Alina Postelnicu

Un curs extraordinar ce imbina foarte bine partea teoretica cu cea practica, lucru ce le lipseste multor cursuri. Mii de multumiri d-lui profesor Mitasov pentru ca ne-a impartasit din experienta sa, ne-a oferit informatii de cel mai inalt nivel, cu exemple concrete si demonstratii practice, facand astfel ca acest curs sa fie foarte interesant si flexibil pentru persoane din diverse domenii, nu neaparat lucrand cu copii cu autism. Eu lucrez in prezent cu adulti cu dizabilitati psihice, dar in urma acestui curs ma simt pregatita pentru lucrul cu copilul cu autism, daca va aparea aceasta oportunitate. Poate nu va fi foarte bine la inceput, dar mi s-a oferit "temelia" de care aveam nevoie pentru a construi mai departe. Il recomand cu multa caldura tuturor persoanelor ce lucreaza cu oamenii ( autisti si nonautisti ). Veti invata lucruri ce va vor schimba complet viziunea asupra vietii si a celor din jur.

psiholog; asistent medical principal - Spitalul de Psihiatrie si Neurologie Brasov


CUPSA CRISTINA CUPSA CRISTINA

Acest curs mi-a aratat clar si concis pasii pe care trebuie sa ii urmez in terapia copiilor cu autism. Pana acum am lucrat dupa perceptiile si intuitiile proprii, dar acum am inteles cum trebuie sa-mi structurez corect si secventializat metoda de lucru pentru a fi eficienta, responsabila si profesionista. Cursul este impecabil, avand modulele organizate intr-o forma originala, exceptionala, cu exemple video, verbale si . Domnului psiholog Mitasov Tudor ii doresc succes in continuare si tin sa ii multumesc pentru determinarea si pasiunea domniei sale de care a dat dovada de-a lungul cursului si pentru faptul ca aprinde o luminita de speranta in lumea copiilor cu autism, prin noi cei care ii vom urma exemplu de a ajuta cu adevarat si responsabil. Tot respectul ! "

Psihoterapeut - Cabinet individual de psihologie, Baia Mare


CHIRILOAIE  MONA - IRINA CHIRILOAIE MONA - IRINA

Am participat la toate modulele cuprinse in cursul romano-olandez sustinut de dnul prof. psihoterapeut Tudor Mitasov. Consider acest curs foarte interesant si util, si il recomand calduros tuturor categoriilor de specialisti care lucreaza cu persoane cu tulburari din spectrul autist, parintilor si tuturor celor interesati. Cursul abordeaza toata problematica cuprinsa in sfera autismului de la informatii teoretice legate de stabilirea unui diagnostic de finete, pana la chestiuni practice cum ar fi invatarea folosirii toaletei si aspecte legate de sexualitate. Cunostintele prezentate de dnul prof. Mitasov Tudor sunt predate intr-un stil clar, cu multe explicatii si exemple practice, dar totodata si intr o maniera destinsa, cu umor si au o mare valoare teoretica si aplicativa fiind transmise de catre un psihoterapeut practicant cu o vasta experienta in lucrul cu autisti. Am apreciat in mod deosebit partea de demonstratie practica cu copii cu autism in cadrul cursului, modelul concret de lucru cu cei mai dificili copii cu autism.

PROFESOR - CENTRUL SCOLAR PENTRU EDUCATIE INCLUZIVA "DELFINUL" CONSTANTA


Veres Zsuzsanna Veres Zsuzsanna

Partea practica mi-a placut cel mai mult, dar si din partea teoretica am auzit informatiile noi si folositoare. Mi-a facut placere sa frecventez acest curs.

Psiholog - Centru de Reabilitare pentru Copii cu Handicap "Szekely- Potsa", Chilieni

vezi toate marturiile


Parteneri

Detalii cursuri autism