Cursuri autism

Ministerul Educatiei

Cursuri consilier dezvoltare personala

Contact

Pentru detalii legate de organizarea urmatoarelor activitati:
Curs de Autism Romano-Olandez acreditat de Ministerul Educatiei 
Curs Consilier pentru Dezvoltare Personala  acreditat de Ministerul Educatiei 
va rugam scrieti la: psiho_crisp@yahoo.com
 

Inscrieri curs autism

In prezent se fac inscrieri la urmatoarele numere de telefon :
       Arad: 0733 671 800
       Brasov 0733 146 699;
       Buzau: 0760 947 289
       Iasi: 0770 341 542; 0765 544 944
       Suceava: 0741 393 409
Mai citeste si:

STUDIU: Poluarea provoaca simptome asemanatoare cu autismul si schizofrenia - 2014-06-10

STUDIU: Poluarea provoaca simptome asemanatoare cu autismul si schizofrenia Poluarea atmosferică provoacă modificări ale creierului asemănătoare cu simptomele de autism şi schizofrenie, au constatat cercetătorii americani.

O mama a creat o aplicatie mobila pentru baiatul ei bolnav de autism - 2014-06-28

O mama a creat o aplicatie mobila pentru baiatul ei bolnav de autism Ani de zile, Nabeela Jaffer a privit cum fiul ei Salman se lupta sa comunice. El are 16 ani si a fost diagnosticat cu autism la varsta de 4 ani.  “Intelege bine limba, dar...

Semne ca ar putea avea autism - 2013-11-19

Semne ca ar putea avea autism   Copiii cu autism nu sunt atat de diferiti de ceilalti. Totusi, caracteristicile principale ale bolii, adica...

Terapia timpurie in autism – modelul Denver - 2014-11-21

Terapia timpurie in autism – modelul Denver Este un lucru bine cunoscut faptul ca terapiile folosite in tratarea autismului sunt cu atat mai eficiente cu cat interventia se face mai devreme. Pentru ca rezultatele să fie maxime, este necesara in primul rand o diagnosticare corecta si, pe cat posibil, precoce. Din gama terapiilor utilizate in terapia timpurie a...

O mamica a creat o linie de haine speciala pentru copiii cu autism - 2015-07-21

O mamica a creat o linie de haine speciala pentru copiii cu autism Lauren Thierry știe foarte bine că, pentru un copil cu autism, un lucru atât de simplu precum a se îmbrăca poate fi o sarcină dificilă chiar și la o vârstă mare. Fiul ei, Liam, în vârstă de 17 ani,...Cauta in site


Inscrie-te la newsletter

* indicates required

Inscrieri curs autism

În prezent se fac înscrieri la urmatoarele numere de telefon :

  • Arad: 0733 671 800;
  • Brasov: 0733 146 699;
  • Buzau: 0760 947 289;
  • Iasi: 0770 341 542; 0765 544 944;
  • Suceava: 0741 393 409;


Informatii autism
Marturii despre cursurile romano-olandeze de autism


Chisalita Liliana Chisalita Liliana

Aceste cursuri m-au ajutat sa-mi perfectionez metodele de lucru pentru a-mi ajuta mai mult fetita sa devin mai independenta si sa inteleg mai bine copiii cu nevoi speciale. Va multumesc din suflet!

ASISTENT PERSONAL - S.P.L.A.S. BOTOSANI


Draghici Emilia Draghici Emilia

Un curs interesant, cu multe demonstratii practice si exemple utile.

profesor psihopedagog - C.S.E.I. Alexandria


Istrate Monica Istrate Monica

Cursul de autism sustinut de domnul Mitasov imbina, in mod fericit, teoria cu practica. Experienta vasta a domnului formator in lucrul cu copiii cu TSA isi face simitita prezenta in cadrul fiecarui curs, nu doar aducand un plus de informatii, ajutand participantii la curs sa inteleaga mai bine lumea persoanelor autiste, dar si facand cursul mai atractiv. Un curs de urmat atat de cadre didactice, de parinti, cat si de alte persoane interesate de subiect.

Psihopedagog - C.S.E.I. "C. Pufan" Vaslui


Chiriac Anda Chiriac Anda

Acest curs mi-a oferit posibilitatea de a invata lucruri noi care imi vor folosi in activitatea mea viitoare.

invatator de sprijin - C.S.E.I. Alexandria


Aurora Lefter Aurora Lefter

Ma bucur ca am avut sansa sa particip la un astfel de curs, care s-a desfasurat intr-o maniera diferita de cea obisnuita. Ar fi multe de spus despre impactul pe care l-a avut acest curs asupra mea. Mi-a completat profilul profesional,ajutandu-ma sa patrund in lumea celor cu autism, mai mult decat am crezut, sa-i inteleg pentru a le putea intinde o mana. Punctul forte al cursului l-a reprezentat activitatea directa cu copilul autist.Lucrand la o clasa cu asemenea copii, am inteles ce inseamna tonul ferm, recompensa, bucuria in fata unui progres oricat de mic ar fi el. Unora poate li se pare banal, dar abia acum am inteles ca pentru a patrunde in lumea autistului trebuie sa fii pregatit! Recomand acest curs tuturor celor implicati in lucrul cu copiii autisti: parinti, cadre didactice, terapeuti,personal de ingrijire si de ce nu ...tuturor celor care au auzit de autism si nu stiu ce inseamna. Multumesc dlui Mitasov pentru ca a stiut sa daruiasca atat de mult si celorlalti, pentru a putea darui!

Profesor psihopedagog( la o clasa de elevi cu autism) - CSEI ,,Elena Doamna" Focsani, jud. Vrancea


BURA DANA OFELIA BURA DANA OFELIA

Participarea la acest curs m-a facut sa imi deschid mintea si sa inteleg, in masura in care un psiholog poate intelege, lumea inedita a copiilor cu autism. Parcurgand acest curs am aflat raspunsuri la o serie de intrebari pe care le aveam in privinta modului de gestionare a copiilor cu autism. Raspunsurile le-am primit participand activ la toate cursurile tinute de catre domnul Mitasov si ii multumesc pe aceasta cale in primul rand deoarece este mai intai un practitioner și trainer si abia apoi un scientist. Ii multumesc pentru rabdare si pentru aspectele practice pe care sunt convinsa ca le voi aplica in activitatea cu acesti copii speciali. Apreciez faptul ca a reusit sa combine predarea teoretica cu cea practica, am acumulat multe cunostinte din demonstratiile practice, am invatat ce si unde sa caut din partea teoretica. Acest curs m-a ajutat sa descopar o noua pasiune in meseria mea.Termin acest curs cu o imagine placut aspupra celor care lucreaza cu acesti copii.

Psiholog - Cabinet individual de psihologie, Satu Mare


Veres Zsuzsanna Veres Zsuzsanna

Partea practica mi-a placut cel mai mult, dar si din partea teoretica am auzit informatiile noi si folositoare. Mi-a facut placere sa frecventez acest curs.

Psiholog - Centru de Reabilitare pentru Copii cu Handicap "Szekely- Potsa", Chilieni


Musetescu Andreea-Madalina Musetescu Andreea-Madalina

Acest curs m-a ajutat sa inteleg mai bine ce inseamna autismul, sa inteleg mai bine viata autistilor si de ce au ei aceste manifestari. De asemenea, acest curs te invata cum sa poti lucra corect la masa de lucru cu copiii cu autism. Mi-a placut modul de predare a domnului profesor Mitasov si de aceea nu am ezitat sa particip in fiecare luna la acest curs. Sunt incantata ca m-am inscris la acest curs si ca am putut intelege mai bine metodele de terapie. Va multumesc pentru tot!

Psiholog clinician sub supervizare - Voluntar Centrul de zi "Dumbrava Minunata", Buz


ACHILARITEI MARIA ACHILARITEI MARIA

,,Omul nu poate deveni om decat daca este educat,,( COMENIUS). Prin acest curs am invatat ca orice poate fi inteles chiar si ce consideram ca-mi este imposibil adica ,,lumea misterioasa a celor cu autism”. Lucrez cu elevi care au diverse deficiente si in cadrul acestor module am aflat multe informatii despre copilul / adultul cu autism, despre terapiile comportamentale si modalitatile de lucru adecvate acestor copii. Multumesc domnului Mitasov pentru efortul depus si daruirea cu care s-a implicat in predarea acestui curs.

PROFESOR ITINERANT/DE SPRIJIN - LICEUL TEHNOLOGIC SPECIAL ,, SF. STELIAN” BOTOSANI


Teherciu Maria Teherciu Maria

Un curs practic, ce ofera o gama larga de informatii benefice in ceea ce priveste recuperarea, in mod special, a copiilor ce prezinta tulburari din spectrul autist si sindrom dawn. Cazurile concret prezentate si modalitatea de lucru copil-terapeut, da unicitate acestui curs si acestei abordari cognitive comportamentale

Psiholog in specialitatea psihologie clinica - DGASPC Brasov

vezi toate marturiile


Parteneri

Detalii cursuri autism