Cursuri autism

Ministerul Educatiei

Cursuri consilier dezvoltare personala

Contact

Pentru detalii legate de organizarea urmatoarelor activitati:
Curs de Autism Romano-Olandez acreditat de Ministerul Educatiei 
Curs Consilier pentru Dezvoltare Personala  acreditat de Ministerul Educatiei 
va rugam scrieti la: psiho_crisp@yahoo.com
 

Inscrieri curs autism

In prezent se fac inscrieri la urmatoarele numere de telefon :
       Arad: 0733 671 800
       Brasov 0733 146 699;
       Buzau: 0760 947 289
       Iasi: 0770 341 542; 0765 544 944
       Suceava: 0741 393 409
Mai citeste si:

De unde incepe autismul ? - 2014-11-17

De unde incepe autismul? Autorii unui nou studiu afirmă că, pentru prima dată, a fost identificat locul unde începe să se formeze autismul – în uter. Informația este publicată într-o retrospectivă a revistei ”Autism”în ediția din 2 august 2014. Originea...

Factorii de mediu la fel de importanti ca cei genetici in declansarea autismului - 2014-01-15

Factorii de mediu la fel de importanti ca cei genetici in declansarea autismului Desi cauza autismului ramane necunoscuta, medicii admit ca factorul genetic este foarte important. Cu toate acestea, nu este singurul element crucial din ecuatia acestei tulburari de...

6 intrebari ciudate despre copilul cu autism - 2015-06-04

6 intrebari ciudate despre copilul cu autism Pentru ca exista o multime de informatii despre autism, ati putea sa va ganditi ca oamenii au deja o idee despre ce este autismul. Dar nu este asa! Daca nu esti direct conectat cu un asemenea ca, lectura este mai mult superficiala, sau subiectul nu este foarte bine inteles, ceea ce da nastere la tot felul de intrebari despre autism. Iar daca...

Alternative complementare pentru tratamentele utilizate in terapia autismului - 2014-10-10

Alternative complementare pentru tratamentele utilizate in terapia autismului Medicina alternativa complementara, cunoscuta si sub denumirea de medicina integrativa, este o abordare folosita adesea de catre familiile care au in componenta lor o persoana diagnosticata cu autism. Studiile arata ca intre 30% si 95% dintre copiii cu autism au fost tratati cu ajutorul tratamentului medical...

Curs gratuit Manager - Mai 2015 - 2015-04-20

Curs gratuit Manager - Mai 2015 Oferim gratuit cursuri autorizate de Ministerul Educatiei in cadrul unui proiect POSDRU. Grupa de cursuri la care puteti participa include: Competente Manageriale - 40 ore si TIC - 40 oreCauta in site


Inscrie-te la newsletter

* indicates required

Inscrieri curs autism

În prezent se fac înscrieri la urmatoarele numere de telefon :

  • Arad: 0733 671 800;
  • Brasov: 0733 146 699;
  • Buzau: 0760 947 289;
  • Iasi: 0770 341 542; 0765 544 944;
  • Suceava: 0741 393 409;


Informatii autism
Marturii despre cursurile romano-olandeze de autism


Diaconu Cristina-Elena Diaconu Cristina-Elena

Sunt mandra ca am avut ocazia sa particip la cursul domnului profesor Tudor Mitasov , care, pe langa bagajul informational prezentat, m-a facut sa inteleg ce inseamna cu adevarat munca cu un copil autist. Cu un profesionalism impecabil a reusit prin fiecare curs sa expuna atat de clar tot ceea ce presupune lumea autismului si m-a facut sa am incredere si curaj sa lucrez cu copiii autisti. Am apreciat modalitatea domnului profesor de a organiza cursul si ii multumesc pentru tot ceea ce am invatat .

Profesor de sprijin - Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva "Paul Popescu Neveanu" Timisoara


Blumhaghel Amalia Blumhaghel Amalia

Cursul a fost interesant, interactiv, intr-o atmosfera placuta, mi-a parut bine ca am participat.

Profesor Kinetoterapeut - CPC SIMERIA


Miruna Voinea Miruna Voinea

"Participarea la acest curs mi-a oferit ocazia de a afla mai multe lucruri despre autism, despre cum trebuie sa procedezi in relatia cu un copil cu autism, despre cum trebuie sa reactionezi si ce trebuie sa faci pentru a avea succes in terapie. Ma bucur ca am ales sa fac parte din grupul participant la curs."

Psiholog - Brasov


SIRBU VIOREL SIRBU VIOREL

Sunt tatal unui baiat in varsta de 10 ani diagnosticat cu autism. Eu ii sunt si parinte si terapeut si prieten. Tot ceea ce facem, facem impreuna. Urmand aceste cursuri am invatat cum sa-mi fac copilul sa devina o persoana independenta. Noi nu suntem nemuritori, iar ei cresc si trebuie sa se descurce singuri in viata.

ASISTENT PERSONAL - Urziceni-Ialomita


Alina Biolan Alina Biolan

Cursul d-lui Mitasov a fost unul din putinele, care ofera o vedere interioara catre lumea adevarata a autismului, in toate formele sale. Informatiile prezentate m-au ajutat sa inteleg ceea ce citisem in carti, de-a lungul vremii. Lucrul practic, cu copiii, in cadrul cursului, a fost inspirativ pentru mine si un punct de plecare in atitudinea de la masa de lucru. Mai am foarte multe de invatat, insa fara acest curs nu as fi avut nici o baza reala in intelegerea si implementarea cunostintelor. Acest curs a meritat naveta Botosani-Suceava din plin.

Profesor logoped - CJRAE Botosani


Psih. Clin. Spec. Alis Chivu Psih. Clin. Spec. Alis Chivu

Acest curs mi s-a parut a fi foarte bine structurat, practic si extrem de util prin prezentarea unei cazuistici bogate, cu multiple exemple ancorate in realitate. Informatiile, exemplele si discutiile au depasit cu mult asteptarile, aspect extrem de benfic pentru cursanti. Abordarea deschisa a formatorului a deschis setea de aprofundare a notiunilor discutate.

Director Executiv - Asociatia " Noi si Ceilalti" Arad, Romania


Burnichi Oana - Elena Burnichi Oana - Elena

Integrarea copiilor cu autism si alte cerinte educative speciale in invatamantul de masa este una din provocarile invatamantului modern. In fata unei astfel de posibilitati mi-am dat seama ca nu as sti cum sa lucrez cu un astfel de copil si ca nu cunosc in profunzime ce este autismul. Pentru a putea intelege ce inseamna integrarea unui astfel de copil in lumea ,,normala" a fost nevoie sa intru eu in lumea autismului prin intermediul acestui curs. Chiar daca am vorbit mai devreme de doua lumi diferite, totusi autismul este o realitate, o parte a lumii noastre care ne striga: ,,si eu sunt parte din lumea ta, accepta-ma asa cum sunt, fa-ma normal!" Numarul copiilor cu autism este intr-o permanenta crestere si nu se stie cand ne vom lovi dureros de aceasta realitate. Luand in considerare amplitutinea problemei, consider ca acest curs este util nu doar parintilor si cadrelor didactice direct implicate in lucrul cu copiii cu autism si nu numai, ci oricarui om care alege sa nu traiasca in ignoranta.

Educatoare - G.P.N.Nr.1 ,,Pinochio" Buzau


Stoica Aurora Crina Stoica Aurora Crina

Cursul desfasurat in cadrul scolii noastre, impreuna cu D-nul Profesor Psihoterapeut Tudor Mitasov, mi-a imbogatit pregatirea profesionala in ceea ce priveste lucrul cu elevii diagnosticati cu autism, prin prezentarea de informatii, materiale si activitati practice importante pentru psihopedagogi.

Profesor - educator - C.S.E.I "Delfinul" Constanta


Bernevig-Tabara Iuliu-Cosmin Bernevig-Tabara Iuliu-Cosmin

Cursul domnului Mitasov trebuie absolvit atat de cei cu experienta in domeniul recuperarii copiilor cu dizabilitati, cat si de incepatori, deoarece sunt prezentate cazuri practice, primordiale pentru un bun terapeut.

Presedinte - Asociatia "LIFE BEYOND DISABILITY" Galati


Veres Zsuzsanna Veres Zsuzsanna

Partea practica mi-a placut cel mai mult, dar si din partea teoretica am auzit informatiile noi si folositoare. Mi-a facut placere sa frecventez acest curs.

Psiholog - Centru de Reabilitare pentru Copii cu Handicap "Szekely- Potsa", Chilieni

vezi toate marturiile


Parteneri

Detalii cursuri autism