Cursuri autism

Ministerul Educatiei

sindromul_asperger

Contact

Pentru detalii legate de organizarea urmatoarelor activitati:
Curs de Autism Romano-Olandez acreditat de Ministerul Educatiei 
Curs Consilier pentru Dezvoltare Personala  acreditat de Ministerul Educatiei 
va rugam scrieti la: psiho_crisp@yahoo.com
Mai citeste si:

SA FIE ECSTASY SOLUTIA PENTRU ANXIETATE SI AUTISM? - 2013-06-17

SĂ FIE ECSTASY SOLUȚIA PENTRU ANXIETATE ȘI AUTISM? Autismul rezistă atât definițiilor...

Scolarizarea copiilor cu autism. Centre, scoli speciale sau scoli normale ? - 2014-06-11

Scolarizarea copiilor cu autism. Centre, scoli speciale sau scoli normale ?   Aceasta este una din intrebarile aflate in centrul dezbaterilor actuale depre autism.  Copiii cu sindrom Asperger sau...

CURS ROMANO-OLANDEZ LA SUCEAVA AUTISMUL - TEHNICI MODERNE DE INTERVENTIE UNIC IN ROMANIA MINISTERUL EDUCATIEI - 2014-03-17

 CURS ROMANO-OLANDEZ  AUTISMUL - TEHNICI MODERNE DE INTERVENTIE UNIC IN ROMANIA MINISTERUL EDUCATIEI  

Un nou test pentru diagnosticarea facila a autismului la adulti - 2013-12-17

Un nou test pentru diagnosticarea facila a autismului la adulti   Cercetǎtorii de la Karolinska Institutet din Suedia au dezvoltat un nou instrument de screening pentru a facilita diagnosticul de tulburare din spectrul autismului (TSA) la adulţi. Testul este prezentat...

Zac : Browser internet pentru copiii cu autism - 2013-07-08

Zac : Browser internet pentru copiii cu autism Cauta in site


Inscrie-te la newsletter

* indicates required

Inscrieri curs autism

În prezent se fac înscrieri la urmatoarele numere de telefon :

  • Arad: 0733 671 800;
  • Botosani: 0741 161 500;
  • Brasov: 0721 786 252; 0749 975 103;
  • Cluj: 0721 996 507
  • Craiova: 0745 772 868
  • Iasi: 0770 341 542; 0765 544 944;
  • Slobozia: 0726 943 905;
  • Suceava: 0741 393 409;


Informatii autism
Marturii despre cursurile romano-olandeze de autism


Brasoveanu Cristina Brasoveanu Cristina

Un curs care imbina teoria cu practica,un curs care merita sa fie urmat de toti cei care vin in contact cu copii care au fost diagnosticati cu autism/sdr Down. Felicitari domnului Mitasov si echipei sale.

Psihopedagog - Gimnaziul Carol I, Calarasi


Adelina Ramona Stefan Adelina Ramona Stefan

Participarea la cursul d-lui Mitasov a fost un mare castig pentru mine. Imbinand teoria cu practica, clasicul cu modernul ne-a oferit tehnici, strategii si mijloace practice de interventie specifice persoanelor cu autism. Cursul este foarte bine structurat iar materialele prezentate sunt de un real folos.Multumiri domnului profesor pentru fereastra deschisa spre aceasta lume a persoanelor cu autism!!!

Profesor psihopedagog - Colegiul Tehnic "Ion Holban" Iasi


Stoica Aurora Crina Stoica Aurora Crina

Cursul desfasurat in cadrul scolii noastre, impreuna cu D-nul Profesor Psihoterapeut Tudor Mitasov, mi-a imbogatit pregatirea profesionala in ceea ce priveste lucrul cu elevii diagnosticati cu autism, prin prezentarea de informatii, materiale si activitati practice importante pentru psihopedagogi.

Profesor - educator - C.S.E.I "Delfinul" Constanta


Moga Domelia - Lois Moga Domelia - Lois

Un curs foarte bine structurat, ușor de inteles dar nu simplist. Ofera intreaga cantitate de informatie necesara pentru abordarea copiilor cu autism intr-o forma explicita. Ma bucur ca am avut ocazia sa particip la acest curs, deoarece mi-a imbunatatit semnificativ nivelul de cunostinte vis a vis de abordarea autismului si nu numai. Recomand cu incredere acest curs tuturor celor care doresc sa aduca un plus de calitate si profesionalism in abordarea copiilor cu nevoi speciale.

Licentiata in Psihologie - Faget


Manole Diana Manole Diana

Un curs extraordinar, care mi-a oferit posibilitatea de a afla mai multe informatii despre persoanele cu autism.

Educatoare - Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva - Alexandria , judetul Teleorman


Elena Claudia Maracine Elena Claudia Maracine

Acest curs a fost foarte util in a-mi aprofunda cunostintele despre misterioasa lume a autismului. Consider ca toate persoanele care interactioneaza cu un copil autist( parinti, cadre didactice, terapeuti) ar trebui sa parcurga modulele cursului in care teoria si practica s-au imbinat cu maiestrie fiind de un real folos in lucrul cu acesti copii. Informatiile despre metodele si tehinicile de lucru , despre evaluarea si diagosticarea copiilor imi sunt de sunt de un real ajutor in activitatea mea profesionala,cu elevii de la scoala speciala. Multitudinea exemplelor practice ne-a ajuat sa intelegem exact care sunt pasii de urmat in terapia copilului autist. Multumesc celor care s-au gandit sa initieze aceste cursuri si in special domnului profesor Mitasov pentru modul in care ne-a transmis informatia in asa fel incat noi sa o intelegem cat mai bine! Cei care au intrebari la care nu au gasit raspunsuri despre lumea copiilor autisti le sugerez sa urmeze cursurile domnului Mitasov! Mult succes pe viitor!

Profesor psihopedagog - Scoala Speciala de Arte si Meserii Slobozia, jud. Ialomita


Alexandra Grigoras Alexandra Grigoras

Mi s-a parut o idee buna inca de la inceput ca parintii sa aiba posibilitatea de a participa la un astfel de curs si nu doar specialistii care lucreaza cu copii cu nevoi speciale. Cursul la care am participat 1 an de zile nu a contribuit doar la dezvoltarea mea profesionala, ci a avut impact si in dezvoltarea personala. Exemplificarile practice si abundenta de informatii teoretice m-au ajutat sa aplic mai bine si corect metodele de lucru in cadrul centrului unde lucrez cu copii cu TSA.

Psihopedagog si manager de proiect - Fundatia Filantropica FARA Romania , Suceava


Georgeta Raduta Georgeta Raduta

"Semeni fapte bune si culegi deprinderi, semeni deprinderi si culegi un caracter, semeni caracter si culegi un destin"(Proverb chinezesc) Cu ocazia parcurgerii acestui curs am dobandit competente practice in lucrul cu copilul autist si cu copilul cu sindrom Down. La randul meu, eu ma consider un specialist implinit deorece dupa finalizarea acestui curs pot spune ca stiu concret cu ce sa incep abordarea autismului.

prof. psiholog - Scoala cu cls. I-VIII Nr. 3 Slobozia, Ialomita


Mariana Manda Mariana Manda

Acest curs mi-a oferit posibilitatea de a dobandi informatii interesante si utile despre modul de lucru cu copiii cu autism care probabil pe viitor imi vor fi de mare folos. Multumesc domnului profesor Tudor Mitasov.

asistent social - DGASPC - Dambovita, Targoviste


Burnichi Oana - Elena Burnichi Oana - Elena

Integrarea copiilor cu autism si alte cerinte educative speciale in invatamantul de masa este una din provocarile invatamantului modern. In fata unei astfel de posibilitati mi-am dat seama ca nu as sti cum sa lucrez cu un astfel de copil si ca nu cunosc in profunzime ce este autismul. Pentru a putea intelege ce inseamna integrarea unui astfel de copil in lumea ,,normala" a fost nevoie sa intru eu in lumea autismului prin intermediul acestui curs. Chiar daca am vorbit mai devreme de doua lumi diferite, totusi autismul este o realitate, o parte a lumii noastre care ne striga: ,,si eu sunt parte din lumea ta, accepta-ma asa cum sunt, fa-ma normal!" Numarul copiilor cu autism este intr-o permanenta crestere si nu se stie cand ne vom lovi dureros de aceasta realitate. Luand in considerare amplitutinea problemei, consider ca acest curs este util nu doar parintilor si cadrelor didactice direct implicate in lucrul cu copiii cu autism si nu numai, ci oricarui om care alege sa nu traiasca in ignoranta.

Educatoare - G.P.N.Nr.1 ,,Pinochio" Buzau

vezi toate marturiile


Parteneri

Detalii cursuri autism