Cursuri autism

Ministerul Educatiei

sindromul_asperger

Contact

Pentru detalii legate de organizarea urmatoarelor activitati:
Curs de Autism Romano-Olandez acreditat de Ministerul Educatiei 
Curs Consilier pentru Dezvoltare Personala  acreditat de Ministerul Educatiei 
va rugam scrieti la: psiho_crisp@yahoo.com
Mai citeste si:

Obtinerea primului “creier miniatural” cu ajutorul celulelor stem ar putea duce la intelegerea si tratarea schizofreniei si autismului - 2013-10-02

Obtinerea...

IPad ajuta la dezvoltarea limbajului copiilor cu autism - 2013-11-25

IPad ajuta la dezvoltarea limbajului copiilor cu autism   Noi cercetari realizate de specialistii de la Vanderbilt Peabody College, finantate de Autism Speaks, au confirmat faptul ca micutii care sufera de autism care au un limbaj verbal deficitar ar putea sa invete sa vorbeasca mai tarziu decat...

Premiul intai pentru un film indian despre autism, in Italia - 2013-06-12

Premiul intai pentru un film indian despre autism, in Italia   Filmul 

Copiii cu autism cu abilitati motorii dezvoltate sunt mai sociabili - 2013-09-18

Copiii cu autism cu abilitati motorii dezvoltate sunt mai sociabili

Test diagnostic autism (Test M-CHAT) - 2014-06-04

Test diagnostic autism (Test M-CHAT) 23 intrebari ;7 minute Acest test este adaptat dupa "Modified Checklist for Autism in Toddlers" (M-CHAT) (© 1999 Diana Robins, Deborah Fein & Marianne Barton). Testul are rolul de a depista autismul la copii...Cauta in site


Inscrie-te la newsletter

* indicates required

Inscrieri curs autism

În prezent se fac înscrieri la urmatoarele numere de telefon :

  • Arad: 0733 671 800;
  • Botosani: 0741 161 500;
  • Brasov: 0721 786 252; 0749 975 103;
  • Cluj: 0721 996 507
  • Craiova: 0745 772 868
  • Iasi: 0770 341 542; 0765 544 944;
  • Slobozia: 0726 943 905;
  • Suceava: 0741 393 409;


Informatii autism
Marturii despre cursurile romano-olandeze de autism


Stoicescu Irina Stoicescu Irina

Participand la cursurile organizate de domnul profesor Mitasov, veti putea descoperi si intelege multe din tainele unei lumi diferite - aceea a copiilor cu autism. Cursurile, abordate cu rigurozitate si profesionalism, prezinta concret etapele ce trebuie urmate in activitatile terapeutice cu copiii cu autism, avand la baza principiul secventializarii - un principiu sine qua non in derularea acestora. Un ghid de lucru util atat pentru parinti, dar mai ales pentru specialisti.

Profesor psihopedagog - Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva nr.2 Comanesti


Oana Teodoru Oana Teodoru

Suntem oameni printre oameni. Ar fi de folos tuturor sa avem informatii despre Autism. Unii zic ca "pana nu treci prin asta nu sti ce inseamna". Sunt altii insa care "n-au trecut prin asta" poate, dar stiu, pentru ca s-au informat, au vazut, au inteles, au simtit, au invatat. Acum, acesti oameni, specialisti sufletisti si pasionati, precum psihoterapeutul Tudor Mitasov, se straduiesc sa ne invete ce este autismul, cum sa luptam cu aceasta afectiune, cum sa intelegem lumea persoanelor afectate de aceasta maladie. Va multumim!

psiholog - Centrul de Recuperare pentru Copilul cu Handicap Neuro-Psihic Slobozia


Cotuna Natalia Cotuna Natalia

Este singurul curs de autism la care am vazut demonstratii cu copii, iar pe parcursul desfasurarii cursului am primit solutii concrete la problemele cu care ne confruntam la grupa. Credibilitatea cursului a fost asigurata de experienta vasta a domnului profesor.

Profesor invatamantul prescolar - Gradinita Nr. 20 Oradea, Grupe speciale


Graur Claudia-Maria Graur Claudia-Maria

Cursul a abordat o problematica de actualitate - AUTISMUL. Prezentarile au acoperit problematica privind tulburarile pervazive de dezvoltare din spectrul autist.

Logoped - Asociatia "AUTISM TRANSILVANIA"


 Maria Tutulan Maria Tutulan

Sunt profesor psihopedagog la o clasa cu copii autisti. Progresul zilnic al copiilor de la clasa, chiar daca pentru cei din exterior infim uneori, este o certitudine pentru mine ca acestia se pot dezvolta si ca noi, specialistii, alaturi de parinti, putem sa-i ajutam. Multumesc domnului prof. Tudor Mitasov ca a fost mentorul nostrul pe parcursul acestui curs si ne-a oferit informatii de care aveam nevoie, ne-a facut sa intelegem lumea acestor copii speciali, care evident au nevoie de persoane care sa-i inteleaga si sa-i ajute. Ma bucur ca am avut sansa de a participa la acest curs, iar pentru mine este doar un punct de pornire in descoperirea acestei lumi a autistilor. Totodata, la acest curs am cunoscut persoane minunate, care au insemnat si vor insemna mult pentru mine, ca om in primul rand, si ca profesor.

Prof.psihopedagog - CSEI Buzau


Tutulan Iulia Diana Tutulan Iulia Diana

Copiii, cei care ne fac neconditionat sa zambim, sunt cei care au nevoie de dragostea, fermitatea si protectia noastra, a adultilor. Numai asa, ei pot deveni adultii de mai tarziu, in care se va reflecta munca si daruirea noastra ca specialisti. Asa se intampla si cu copiii cu autism, carora de cele mai multe ori nu vrem sa le acceptam aceasta latura de izolare asociata de cele mai multe ori si cu o deficienta intelectuala. Haideti, sa recunoastem cu totii, specialisti si parinti, ca unii copii sunt diagnosticati cu autism, astfel incat sa putem actiona la timp si corespunzator in folosul copiilor! Multumesc dlui. Prof. Mitasov pentru lumea autistilor pe care ne-a dezvaluit-o intr-o forma interactiva, atractiva si cu multe exemple practice. Acest curs mi-a aratat cata nevoie au acesti copii de noi, de specialisti, si de forta interioara care exista in mine pentru a putea lucra nu numai cu copiii cu performante, ci si cu cei cu deficiente.

Psiholog - Bucuresti


Andrei Mihaela Andrei Mihaela

Sunt foarte bucuroasa ca am participat la acest curs. Informatiile si tehnicile de lucru dobandite ma vor ajuta in munca mea zilnica cu copiii cu dizabilitati, cu copiii cu tulburari din spectrul autist. Multumiri d-lui Prof. Mitasov si organizatorilor!

PROFESOR PSIHOPEDAGOG - "CAROL I ", CALARASI, JUD. CALARASI


Alexandrescu Andreea Alexandrescu Andreea

Curs util in vederea modalitatilor de secventializare a programelor de lucru atat a copiilor cu autism, cat si a celor cu deficiente mintale.

profesor psihopedagogie speciala - C.S.E.I. Alexandria


Pasca Angela Pasca Angela

Un curs practic, eficient, util. Un formator profesionist, exigent, cu simt al umorului, deschis, receptiv la intrebarile formabililor.

Profesor consilier - CJRAE - Satu Mare


Daniela  Oproiu Daniela Oproiu

"Barbatii sunt de pe Marte, femeile de pe Venus, iar persoanele cu autism de pe o alta planeta...". Acestea au fost cuvintele cu care d-nul Tudor Mitasov a inceput "calatoria" spre "o alta planeta..." spre o alta lume... o lume a lor, a persoanelor cu autism. Pe parcursul "calatoriei" atat de fascinante, am reusit sa decriptez aceasta lume bizara, necunoscuta, despre care aveam o multime de curiozitati, despre care am dobandit informatii clare, tehnici de lucru utile, exemple concrete, demonstratii "pe viu" ale lucrului impreuna cu copilul cu autism si toate acestea gratie cursului sustinut cu maiestrie si profesionalism de catre d-nul Tudor Mitasov. Multumesc pentru aceasta experienta inaltatoare!

psiholog - D.G.A.S.P.C Ialomita

vezi toate marturiile


Parteneri

Detalii cursuri autism