Cursuri autism

Ministerul Educatiei

sindromul_asperger

Contact

Pentru detalii legate de organizarea urmatoarelor activitati:
Curs de Autism Romano-Olandez acreditat de Ministerul Educatiei 
Curs Consilier pentru Dezvoltare Personala  acreditat de Ministerul Educatiei 
va rugam scrieti la: psiho_crisp@yahoo.com
 

Inscrieri curs autism

In prezent se fac inscrieri la urmatoarele numere de telefon :
       Arad: 0733 671 800
       Brasov 0733 146 699;
       Buzau: 0760 947 289
       Craiova 0766 266 528;
       Galati 0741 326 113
       Iasi: 0770 341 542; 0765 544 944
       Slobozia: 0726 943 905 
       Suceava: 0741 393 409
Mai citeste si:

Mituri despre autism - 2014-04-04

Mituri despre autism   Persoanele cu autism sunt, toate, genii ca „Rain Man“ De fapt, studiile arata ca numai 5-10% dom autisti au „abilitati de savanti“, cum ar fi capacitatea de a spune daca un numar foarte mare este prim, sa cante la un...

Studii despre autism, prezentate la Congresul de la Atlanta - 2014-05-20

Studii despre autism, prezentate la Congresul de la Atlanta La Atlanta are loc, zilele acestea, un congres al cercetătorilor care au ca obiect de studiu autismul. Afecțiunea duce la greutăți de adaptare și comunicare socială, în funcție de gravitatea și tipul bolii.

Corelarea intre fertilizarea in vitro si riscul de autism sau dizabilitate intelectuala - 2013-07-17

  CORELAREA INTRE FERTILIZAREA IN VITRO SI RISCUL DE AUTISM SAU DIZABILITATE INTELECTUALA

Melatonina amelioreaza problemele de somn ale copiilor cu autism - 2014-01-16

Melatonina amelioreaza problemele de somn ale copiilor cu autism Copiii care beneficiază de o combinaţie de melatonină şi terapie comportamentală adorm mai repede şi au un somn de calitate mai bună decât cei care beneficiază doar de unul dintre tratamente sau decât cei...

Copiii cu autism au nevoie de un animal de companie - 2014-05-13

Copiii cu autism au nevoie de un animal de companie Un studiu al oamenilor de stiinta francezi sustine urmatorul aspect: prezenta unui animal de companie poate avea un impact pozitiv asupra copiilor cu autism.Cauta in site


Inscrie-te la newsletter

* indicates required

Inscrieri curs autism

În prezent se fac înscrieri la urmatoarele numere de telefon :

  • Arad: 0733 671 800;
  • Brasov: 0733 146 699;
  • Buzau: 0760 947 289;
  • Craiova: 0766 266 528;
  • Galati: 0741 326 113;
  • Iasi: 0770 341 542; 0765 544 944;
  • Slobozia: 0726 943 905;
  • Suceava: 0741 393 409;


Informatii autism
Marturii despre cursurile romano-olandeze de autism


LIDIA BACHNER LIDIA BACHNER

"Ma bucur ca am avut ocazia sa lucrez cu un profesionist, un om dedicat si un bun pedagog. Modul de lucru, stilul de predare, practica si exemplele prezentate si lucrate in direct m-au imbogatit profesional. Am recomandat cursul colegilor si o voi face in continuare cu aceeasi incredere in profesionalismul de care d-nul profesor Tudor Mitasov a dat dovada. Va multumesc."

Psiholog, expert accesare fonduri europene - Asociatia Generatiei Europene din Romania - AGER Timisoara


Rotaru Gina Rotaru Gina

In urma acestui curs am invatat si mi s-au clarificat foarte multe lucruri, am inteles ca daca vreau sa schimb ceva la copiii cu care lucrez si daca transform acel lucru intr-un obiectiv, cu siguranta voi reusi. Ce este cel mai important pentru mine este faptul ca ni s-a aratat cum sa lucram pe limbaj si comunicare ,cum sa abordam copilul sa il facem sa colaboreze.

Invatator-Educator - Scoala Gimnaziala Speciala “Constantin Paunescu” Tecuci


Ilina Iuliana Ilina Iuliana

Multumesc prietenei mele care m-a ajutat sa particip la acest minunat curs, care a imbinat teoria cu practica si care mi-a dat speranta ca voi putea ajuta copii si parintii care se confrunta cu aceasta tulburare.

Psiholog - D.G.A.S.P.C. TELEORMAN


Nicolae Alina Nicolae Alina

Pentru mine, copilul cu autism e un melc ascuns intr-o cochilie. Acest curs m-a invatat cum sa scot melcul din cochilie fara sa-l ranesc, fara sa-i provoc suferinta.

profesor consilier - CJAP Teleorman Alexandria


Mihaela Iancu Mihaela Iancu

"Ma ingrijoreaza numarul alarmant de copii cu afectiuni din spectrul autist si gandul ca foarte putini reusim sa ii intelegem si sa comunicam cu ei. Aceasta m-a determinat sa ma informez cat mai mult pe tema autismului. M-am folosit de carti de specialitate, reportaje, diverse cursuri si conferinte, insa cel mai mare ajutor l-am primit in cadrul cursurilor tinute de domnul profesor Tudor Mitasov, care, pe langa o baza teoretica bine structurata, mi-a oferit multe exemple practice concludente. De asemenea mi-a intarit convingerea ca putem ajuta acesti copii speciali numai dupa o buna evaluare a cazului si o planificare corespunzatoare a procesului de recuperare si integrare sociala a autistului."

psihopedagog - Centrul de Recuperare pentru Copilul cu Handicap - Slobozia


Savusca Petronela Savusca Petronela

Am participat cu placere si interes la cursul de formare "Autismul si sindromul Down" de o calitate extraordinara. Cine lucreaza cu asemenea copii este foarte important sa se inscrie si sa participe cu incredere la acest curs deosebit de valoros si util. Il recomand cu incredere atat cadrelor didactice cat si parintilor.

invatator itinerant - C.S.E.I. Alexandria


Leutu Violeta Leutu Violeta

Datorita acestui curs am invatat cum sa ma comport, sa-l inteleg si sa-l ajut pe baiatul meu Octavian,care are autism. Recomand cu incredere tuturor parintilor acest curs si multumesc din suflet domnului profesor Tudor Mitasov.

Asistent personal - DGASPC Buzau


CHIRILOAIE  MONA - IRINA CHIRILOAIE MONA - IRINA

Am participat la toate modulele cuprinse in cursul romano-olandez sustinut de dnul prof. psihoterapeut Tudor Mitasov. Consider acest curs foarte interesant si util, si il recomand calduros tuturor categoriilor de specialisti care lucreaza cu persoane cu tulburari din spectrul autist, parintilor si tuturor celor interesati. Cursul abordeaza toata problematica cuprinsa in sfera autismului de la informatii teoretice legate de stabilirea unui diagnostic de finete, pana la chestiuni practice cum ar fi invatarea folosirii toaletei si aspecte legate de sexualitate. Cunostintele prezentate de dnul prof. Mitasov Tudor sunt predate intr-un stil clar, cu multe explicatii si exemple practice, dar totodata si intr o maniera destinsa, cu umor si au o mare valoare teoretica si aplicativa fiind transmise de catre un psihoterapeut practicant cu o vasta experienta in lucrul cu autisti. Am apreciat in mod deosebit partea de demonstratie practica cu copii cu autism in cadrul cursului, modelul concret de lucru cu cei mai dificili copii cu autism.

PROFESOR - CENTRUL SCOLAR PENTRU EDUCATIE INCLUZIVA "DELFINUL" CONSTANTA


 Iuliana Alisa Mironescu Iuliana Alisa Mironescu

A fost un curs care a raspuns nevoilor mele de formare. Mi-a oferit multe informatii despre ce este autismul si care sunt metodele de lucru cu persoanele cu autism. Sper sa pot face fata solicitarilor viitoare pentru a fi un sprijin real al familiilor care au un copil autist. La nivelul orasului in care lucrez sunt destul de multe astfel de cazuri, motiv pentru care formarea este un plus in domeniu. Metodele de terapie comportamentala sunt benefice atunci cand lucrezi cu copii putin "altfel". Atmosfera a fost una de lucru care a facilitat invatarea iar formatorul, profesorul Mitasov a fost deosebit de adaptat si explicit, astfel incat pot spune ca - am invatat foarte multe.

Analist Resurse Umane - S.C. AVINTUL GHETAU S.N.C. VASLUI


Pana Paula Eugenia Pana Paula Eugenia

Vreau sa- i multumesc D lui Prof.Mitasov un foarte bun practician ca dealtfel intreaga echipa cu care dansul lucreaza, si care ne-a impartasit din experienta dumnealui, ajutandu-ne prin intermediul informatiilor pe care ni le a dat sa-i intelegem pe copiii autisti, sa putem lucra corect cu acestia pentru a avea rezultatele asteptate. Un curs complex, ce ofera informatii pretioase despre copiii cu autism, despre acea lume secreta in care se gasesc prinsi copiii cu autism si din care noi ceilalti ne zbatem sa i scoatem, sa i aducea la realitatea de care ei se tem; pe langa informatii, metode de lucru ,instrumente de lucru , am primit ce este defapt foarte important, vizualizarea modului de lucru, practic, Cursul te introduce in lumea autistilor o lume total diferita de cea reala o lume lipsita de griji si controlata doar de ei, …O lume perfecta, ideala dar in care nu ai vrea sa te cufunzi….Ceea ce mi doresc este sa aduc in lumea noastra cat mai multi copiii cu autism cu riscul ca le tulbur acea liniste pe care si au gasit- o in lumea lor perfecta…

Profesor educator - Centru Scolar pentru Educatie Incluziva “Maria Montessori”Constanta

vezi toate marturiile


Parteneri

Detalii cursuri autism