Cursuri autism

Ministerul Educatiei

sindromul_asperger

Contact

Pentru detalii legate de organizarea urmatoarelor activitati:
Curs de Autism Romano-Olandez acreditat de Ministerul Educatiei 
Curs Consilier pentru Dezvoltare Personala  acreditat de Ministerul Educatiei 
va rugam scrieti la: psiho_crisp@yahoo.com
 

Inscrieri curs autism

In prezent se fac inscrieri la urmatoarele numere de telefon :
       Arad: 0733 671 800
       Cluj: 0721 996 507
       Iasi: 0770 341 542; 0765 544 944
       Slobozia: 0726 943 905  
Mai citeste si:

CURS ROMANO-OLANDEZ LA SUCEAVA AUTISMUL - TEHNICI MODERNE DE INTERVENTIE UNIC IN ROMANIA MINISTERUL EDUCATIEI - 2014-03-17

 CURS ROMANO-OLANDEZ  AUTISMUL - TEHNICI MODERNE DE INTERVENTIE UNIC IN ROMANIA MINISTERUL EDUCATIEI  

Autismul la copii, diagnosticat in 15 minute? - 2014-05-19

Autismul la copii, diagnosticat in 15 minute? De acum, urmarirea si supravegherea pe termen lung a semnelor pentru diagnosticarea autismului, precum si chestionarul  pe varste si pe etape de dezvoltare a copilului ar putea deveni istorie.

Acidul folic reduce riscul de autism - 2014-05-08

Acidul folic reduce riscul de autism  Femeile care iau suplimente cu acid folic în timpul sarcinii au un risc mai mic de a avea un copil cu autism, se arată într-o cercetare recentă.

Un roman pune accent pe sport in recuperarea copiilor cu autism - 2013-10-18

Un român pune accent pe sport în recuperarea copiilor cu autism Autismul este o tulburare neurobiologică complexă, de dezvoltare, care este de obicei diagnosticată în copilărie şi se menţine pe tot parcursul vieţii unei persoane. Pentru recuperarea acestor copii, cele mai utilizate programe de...

Sa despicam firul in patru. Cand „Autismul“ nu e din spectrul autist: Hiperlexia si Sindromul Einstein - 2013-07-17

Sa despicam firul in patru. Cand „Autismul“ nu e din spectrul autist: Hiperlexia si Sindromul Einstein       Vestea bună este că, ocazional, citim despre copii care s-au „recuperat“ sau „au...Cauta in site


Inscrie-te la newsletter

* indicates required

Inscrieri curs autism

În prezent se fac înscrieri la urmatoarele numere de telefon :

  • Arad: 0733 671 800;
  • Cluj: 0721 996 507
  • Iasi: 0770 341 542; 0765 544 944;
  • Slobozia: 0726 943 905;


Informatii autism
Marturii despre cursurile romano-olandeze de autism


Ciupitu Mihaela Ionela Ciupitu Mihaela Ionela

"Autismul este un mister. " Fiecare tematica a cursului te indreapta spre drumul dezlegarii misterelor din lumea autismului. Cursul cat si conferintele pe tema autismului au imbinat demonstratia cat si remarcabila capacitate a D-lui :Lector Psih. Mitasov Tudor de a tranzmite informatia intr-un mod unic.

psiholog - Fundatia NEW LIFE Amara , Slobozia


Antonia Domokos Antonia Domokos

Am ales acest curs deoarece doresc sa profesez in domeniu. Mi-a fost foarte util pentru ca m-a ajutat sa descopar si sa inteleg lumea persoanelor cu autism , am invatat tehnici practice de interventie si metode de evaluare . Modul de abordare si informatiile primite mi-au dat incredere sa merg mai departe pe calea pe care am ales-o.

Sef Receptie - Hotel Predeal Comfort Suites


Georgiana Stefania Petre Georgiana Stefania Petre

Cursul a fost o experienta minunata. Admir devotamentul si profesionalismul lectorilor. In romania soarta copiilor cu autism este pecetluita de nestiinta, ignoranta si indiferenta. Acest curs este exact ceea ce au nevoie atat terapeutii cat si copii cu autism pentru rezultate optime.

psiholog -


MADALINA GHEORGHE MADALINA GHEORGHE

Faptul ca am convins si am inscris 8 colege la acest curs cred ca spune totul. Va multumesc si va doresc toate cele bune.

psiholog - Centrul de Recuperare si Reabilitare a Persoanelor cu Handicap "Canaan" Sercaia - jud. Brasov


Balla  Loredana Balla Loredana

Pentru mine acest curs a fost un vis implinit dupa multi ani de asteptari, nelinisti si zbucium pe planeta AUTISM. Am invatat in sfarsit ,multe lucruri noi despre autism si interventie, iar cele acumulate anterior am reusit sa mi le asez in ordine. Cursul a fost foarte util, va multumesc pentru sansa acordata.

Profesor psihopedagogie speciala - Centrul Scolar Pentru Educatie Incluziva , Satu Mare


CRETU ALIN CRETU ALIN

1. Acest curs a fost pentru mine elementul lipsa din puzzle-ul care este AUTISMUL. 2. Din perspectiva ascultatorilor Radio Maria cele 6 interviuri cu D-l. Tudor MITASOV au fost paralela necesara intre mai buna intelegere a copiilor normali prin intermediul celor cu autism. http://www.radiomaria.ro/

Psihodiagnostician - CENTRUL SCOLAR PENTRU INCLUZIVA Nr. 1 - Oradea


Aurora Brenoaia Aurora Brenoaia

"Cand mergi la un curs de formare te-astepti ca profesorul sa-ti vorbeasca cu un aer de superioritate folosind termeni pe care nu-i intelegi. Exista si exceptia care nu confirma regula : cursul de autism desfasurat de domnul prof. Mitasov. Dovedindu-se un bun pedagog , domnul Mitasov a deschis "drumul spre integrare"

profesor Invatamant Prescolar - Gradinita cu Program Normal Rm. Valcea


Chiar Carmen Iuliana Chiar Carmen Iuliana

Un curs interesant si util ; foarte interesante demonstratiile practice privind modul in care se lucreaza cu copiii autisti.

Profesor psihopedagogie speciala - Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva -Alexandria , judetul Teleorman


Coman Adriana Coman Adriana

Cursul urmat a reprezentat pentru mine o modalitate de a afla noi informatii despre terapia copiilor cu autism si de a intelege anumite aspecte ale comportamentului acestor copii. Experienta obtinuta in urma parcurgerii acestui curs imi va fi de un real folos in lucrul efectiv la clasa. Va multumesc pentru oportunitatea acordata prin organizarea acestui curs la Buzau.

profesor-educator - Centrul Scolar Pentru Educatie Incluziva, Buzau


Elena Laura Fulop Elena Laura Fulop

Am participat la cursurile dlui. profesor Tudor Mitasov, in calitate de mamica a unui copil cu autism infantil si hiperkinezie in varsta de 10 anisori! Cursurile sunt excelente, explicite si de un real folos! Si profesorul este foarte bun si extrem de profesionist in munca dumnealui. Felicitari! Eu si Dani va multumim!

parinte - Targoviste, jud. Dambovita

vezi toate marturiile


Parteneri

Detalii cursuri autism