Cursuri autism

Ministerul Educatiei

Cursuri consilier iasi mai 2015

Contact

Pentru detalii legate de organizarea urmatoarelor activitati:
Curs de Autism Romano-Olandez acreditat de Ministerul Educatiei 
Curs Consilier pentru Dezvoltare Personala  acreditat de Ministerul Educatiei 
va rugam scrieti la: psiho_crisp@yahoo.com
 

Inscrieri curs autism

In prezent se fac inscrieri la urmatoarele numere de telefon :
       Arad: 0733 671 800
       Brasov 0733 146 699;
       Buzau: 0760 947 289
       Iasi: 0770 341 542; 0765 544 944
       Suceava: 0741 393 409
Mai citeste si:

CURS ROMANO-OLANDEZ LA SLOBOZIA AUTISMUL - TEHNICI MODERNE DE INTERVENTIE UNIC IN ROMANIA MINISTERUL EDUCATIEI - 2014-05-06

 CURS ROMANO-OLANDEZ 

POVESTEA CARE A EMOTIONAT MILIOANE DE OAMENI. Un caine nascut ORB, sprijin pentru copiii cu autism - 2015-03-19

POVESTEA CARE A EMOTIONAT MILIOANE DE OAMENI. Un caine nascut ORB, sprijin pentru copiii cu autism El este Smiley, are 12 ani si este un Golden Retriever care-i ajuta pe copiii cu nevoi speciale. Potrivit Russia Today, patrupedul, care s-a nascut orb, lumineaza zilele micutilor din diverse spitale din Stouffville, Ontario si...

Risc crescut de autism pentru copiii nascuti din mame expuse poluarii (studiu american) - 2013-06-20

Dezvoltarea copiilor cu autism - 2013-07-18

Dezvoltarea copiilor cu autism   Autismul este tulburarea centrala din cadrul unui intreg spectru de tulburari de dezvoltare, cunoscut sub numele de spectrul...

Cati copii din Romania sufera de autism? - 2015-04-06

Cati copii din Romania sufera de autism? Autismul este o tulburare severa de dezvoltare, de natura neurobiologica, care apare, adeseori, la nastere sau la varsta de 18 luni – 2 ani a copilului. Autismul este un sindrom comportamental carecterizat prin dificultati in comunicare si limbaj, social si comportamental (prin comportamente stereotipe, repetitive, autostimulari)....Cauta in site


Inscrie-te la newsletter

* indicates required

Inscrieri curs autism

În prezent se fac înscrieri la urmatoarele numere de telefon :

  • Arad: 0733 671 800;
  • Brasov: 0733 146 699;
  • Buzau: 0760 947 289;
  • Iasi: 0770 341 542; 0765 544 944;
  • Suceava: 0741 393 409;


Informatii autism
Marturii despre cursurile romano-olandeze de autism


Gina Monica Neagu Gina Monica Neagu

Cursul de autism la care am participat pe parcursul acestui an a avut o mare influenta asupra felului in care inteleg acum lumea autista si tot ce tine de aceasta. M-a ajutat sa ajut la randul meu copiii care au nevoie de cineva care sa-i faca sa inteleaga "bombardamentul " de stimuli pe care acestia ii percep, astfel reusind, pe cat posibil sa se adapteze la cerintele lumii sociale. Am invatat ca, prin pasi mici (small steps), persoanele cu autism pot intelege mai bine lumea in care traiesc, diminuandu-li-se usor, usor perceptia confuza asupra vietii.

cadru didactic - Scoala Speciala de Arte si Meserii Slobozia


Mihaela Nicolae Mihaela Nicolae

Un curs foarte complex care mi-a oferit ocazia sa aflu noi metode si tehnici de lucru in munca cu copiii cu autism , ajutandu-ma totodata sa-i inteleg mai bine in complexitatea problemelor lor .

psiholog - Campulung Muscel , jud. Arges


Blumhaghel Amalia Blumhaghel Amalia

Cursul a fost interesant, interactiv, intr-o atmosfera placuta, mi-a parut bine ca am participat.

Profesor Kinetoterapeut - CPC SIMERIA


Bacsadi Gabriela Bacsadi Gabriela

Pentru mine este al treilea curs despre autism, dupa ABA si PECS, si pot sa spun ca mi-a oferit multe date noi si implicit, perspective in lucrul cu acesti copii. Ar fi bine ca oricare persoana care interactioneaza cu copiii autisti - specialisti, parinti - sa aiba aceasta baza teoretica si practica.

presedinte Asociatie - Asociatia S.O.S. Autism Bihor (Oradea)


Pauna V. Mihaela Maria Pauna V. Mihaela Maria

Cursul de autism mi - a oferit multe raspunsuri, fiind in primul an invatatoare. Mi - au fost de un real folos, metodele prezentate la curs, am invatat sa lucrez cu copilul autist. Am folosit pictogramele care au dat rezultate.

Invatoare - C.S.E.I Babeni


Iliuta Lucia-Florina Iliuta Lucia-Florina

Pe parcursul cursului consider ca am acumulat o cantitate importanta de informatii cu privire la autism. Punctele forte ale acestui curs sunt reprezentate de o buna organizare, prin respectarea unor reguli; disponibilitatea domnului profesor de a raspunde la intrebari si atmosfera placuta ce este creata. Sunt multumita ca am participat la acest curs si il recomand cu mare drag!!! :)

Student - Universitatea Transilvania Brasov


Oanea Maria-Cristina Oanea Maria-Cristina

Multumesc Domnului Tudor Mitasov pentru tot ce m-a invatat la modul practic si pragmatic, facand o compilatie intre tehnicile utilizate cu succes, obiectivul principal fiind rezultatele in munca cu persoanele afectate din spectrul autist. Datorita acestui curs pot afirma ca sunt pregatita pentru a aduce schimbarea si eu la randul meu.

Psiholog-psihoterapeut - Cabinet Individual Psihologie ‘’Oanea Maria-Cristina’’ Baia Mare, Maramures


Petrovici Rodica Mihaela Petrovici Rodica Mihaela

Urmand cursul de autism al domnului profesor Mitasov Tudor m-am inscris pe drumul elucidarii misterelor autismului! Pentru mine a fost un ,,drum,, initiatic in tainele unei noi lumi, insa ,,calauza,, este cea care face diferenta intre mister si miracol! Va multumesc, domnule profesor!

Prof psihopedadog - CSEI Delfinul Constanta


Murgu Diana Murgu Diana

Un profesor extraordinar, curs de un mare folos. Intr-un cuvant merita participat la el ca nu veti regreta! Multumim, D-le profesor!

Invatatoare - Scoala Raza De Soare - Arad


Ciupitu Mihaela Ionela Ciupitu Mihaela Ionela

"Autismul este un mister. " Fiecare tematica a cursului te indreapta spre drumul dezlegarii misterelor din lumea autismului. Cursul cat si conferintele pe tema autismului au imbinat demonstratia cat si remarcabila capacitate a D-lui :Lector Psih. Mitasov Tudor de a tranzmite informatia intr-un mod unic.

psiholog - Fundatia NEW LIFE Amara , Slobozia

vezi toate marturiile


Parteneri

Detalii cursuri autism