Cursuri autism

Ministerul Educatiei

sindromul_asperger

Contact

Pentru detalii legate de organizarea urmatoarelor activitati:
Curs de Autism Romano-Olandez acreditat de Ministerul Educatiei 
Curs Consilier pentru Dezvoltare Personala  acreditat de Ministerul Educatiei 
va rugam scrieti la: psiho_crisp@yahoo.com
 

Inscrieri curs autism

In prezent se fac inscrieri la urmatoarele numere de telefon :
       Arad: 0733 671 800
       Cluj: 0721 996 507
       Iasi: 0770 341 542; 0765 544 944
       Slobozia: 0726 943 905  
Mai citeste si:

Hormonul iubirii, ajutor in caz de autism - 2013-12-04

Hormonul iubirii, ajutor în caz de autism Oxitocina, cunoscut şi sub denumirea de hormonul iubirii, poate modifica activitatea creierului la copiii cu autism, sunt de părere oamenii de ştiinţă. Ei susţin că dragostea părinţilor îi...

Un roman pune accent pe sport in recuperarea copiilor cu autism - 2013-10-18

Un român pune accent pe sport în recuperarea copiilor cu autism Autismul este o tulburare neurobiologică complexă, de dezvoltare, care este de obicei diagnosticată în copilărie şi se menţine pe tot parcursul vieţii unei persoane. Pentru recuperarea acestor copii, cele mai utilizate programe de...

Autismul - Lichidul cerebral spinal in exces si marimea neobisnuita a creierului in copilarie - 2013-12-02

Autismul - Lichidul cerebral spinal in exces si marimea neobisnuita a creierului in copilarie Copiii care au fost ulterior diagnosticati cu tulburari de spectru autistic au avut lichidul cefalorahidian excesiv și creierul mărit în copilărie, un studiu realizat de o echipa multidisciplinara de cercetatori cu UC Davis MIND Institut  a constatat,...

Esentele florale Bach in terapia copiilor cu autism si ADHD - 2013-10-04

Esentele florale Bach in terapia copiilor cu autism si ADHD   Exista multe metode terapeutice pentru copiii cu autism si ADHD cu beneficii si limitari. Aici intervin remediile florale Bach care, administrate personalizat,  pot imbunatati semnificativ comportamentul copiilor cu probleme. Esentele florale repara,...

Actrita Daryl Hannah a fost diagnosticata cu autism in copilarie - 2013-09-30

Daryl Hannah a fost diagnosticată cu autism în copilărie Într-un interviu recent, actriţa americană Daryl Hannah a dezvăluit că s-a luptat cu „o timiditate istovitoare” pe parcursul întregii sale cariere şi că a fost diagnosticată cu autism în copilărie. Ca urmare a acestui sindrom complex, care se...Cauta in site


Inscrie-te la newsletter

* indicates required

Inscrieri curs autism

În prezent se fac înscrieri la urmatoarele numere de telefon :

  • Arad: 0733 671 800;
  • Cluj: 0721 996 507
  • Iasi: 0770 341 542; 0765 544 944;
  • Slobozia: 0726 943 905;


Informatii autism
Marturii despre cursurile romano-olandeze de autism


Arsene Raluca Andreea Arsene Raluca Andreea

O abordare caracterizata de eficienta in actul terapeutic, o maximizare a aspectului practic al interventiei in cazul perosanelor cu autism, profesionalism, promptitudine, disponibilitate si, nu in ultimul rand, o doza potrivita de umor absolut necesara crearii unui cadru destins, familiar...iata tabloul cursului sustinut de domnul profesor Tudor Mitasov.

Profesor psihopedagog - Centrul Scolar Pentru Educatie Incluziva "Alexandru Rosca" Lugoj


CEADARGEANU MARINA CRISTINA CEADARGEANU MARINA CRISTINA

Cursul m-a ajutat sa-mi creez o viziune de ansamblu asupra modalitatilor de secventializare a programelor de lucru.

Terapeut terapie comportamentala -


Vintila Elena Vintila Elena

Cursul d-ului Mitasov mi-a lasat o impresie foarte buna, nu ma asteptam sa invat atat de multe lucruri despre autisti si autism. A fost foarte interesant, ma ajuta foarte mult in ceea ce fac eu la centrul nostru. Ma bucur am putut participa la acest curs.

Pedagog de recuperare - Centrul de ZI ANCAAR, Fetesti


Pop Luiza Pop Luiza

Pentru mine este al treilea curs despre autism, dupa ABA si PECS, si pot sa spun ca mi-a oferit multe date noi si implicit, perspective in lucrul cu acesti copii. Ar fi bine ca oricare persoana care interactioneaza cu copiii autisti - specialisti, parinti - sa aiba aceasta baza teoretica si practica.

presedinte Asociatie - STOP AUTISM ALBA


Padurariu Petronela Alina Padurariu Petronela Alina

Sunt mama unui baietel in varsta de 6 ani, diagnosticat cu autism, iar participarea la acest curs m-a ajutat sa il inteleg mai bine,sa ma perfectionez si sa ma corectez acolo unde greseam. Recomand acest curs tuturor celor care doresc tehnici si metode de lucru, informati si sfaturi despre autism si nu in ultimul rand celor care doresc informati privind instrumentele de diagnosticare si evaluare.

Parinte - oras Dorohoi,jud.Botosani


Diaconescu Mihaela Diaconescu Mihaela

In urma acestui curs nu am invatat doar sa lucram cu copilul autist. Am invatat sa ne depasim limitele atat in viata noastra de zi cu zi cat si atunci cand lucram cu cei mici. Mi-am dorit foarte mult sa particip la acest curs pentru ca m-am lovit de acest diagnostic crud atunci cand am inceput sa lucrez cu copiii la o clasa normala. Am vrut sa stiu mai multe si asteptarile mi-au fost satisfacute in totalitate de cursurile urmate. Va multumesc pentru tot ce ne-ati invatat si sper ca si celelalte colege sa aprecieze cat am apreciat eu aceste cursuri.

Educatoare - Gradinita cu Program Prelungit Nr.3 Slobozia, Fetesti


Mirancea Fanuta Mirancea Fanuta

Am participat cu placere la cursul domunului profesor. Apreciez demonstratiile practice oferite in cadrul cursului.

prof. kinetoterapeut - C.S.E.I. Alexandria


Irina Ciinaru Irina Ciinaru

La sfirsitul acestui curs ma simt mai bine pregatita ,avind in vedere ca sunt la inceput .Multumesc domnule profesor datorita dumneavoastra imi inteleg mai bine copii din clasa dar si propriul copil care are sindromul Down.

educator - GRADINITA PROGRAM PRELUNGIT NR. 3 AMICII(GRUPE AUTISTI) CALARASI


Ionela Simona Dobre Ionela Simona Dobre

Acest curs a fost o alegere foarte buna pe care nu o voi regreta niciodata. Am invatat aici foarte multe lucruri noi . Fiecare modul este plin de informatii utile in lucrul secvential cu copiii cu autim. Multumesc domnului Mitasov pentru completarea puzzle-ului de informatie de care mai aveam nevoie.

Profesor-educator - Scoala Gimnaziala Speciala C-tin Paunescu, Tecuci


Costea Constanta Costea Constanta

Desi sunt medic intr-un spital de urgenta si nu am tangenta directa cu patologia descrisa de persoanele cu autism, am decis sa urmez acest curs tocmai pentru a-mi lamuri niste notiuni care nu imi erau clare. Apreciez stilul concis si bine documentat al cursului, bogatia de informatii si profesionalismul domnului prof. Mitasov. Consider ca pentru profesionisti si pentru parinti este absolut necesar sa urmeze un astfel de curs.

Medic primar imagistica medicala - Spitalul Judetean de urgenta Braila

vezi toate marturiile


Parteneri

Detalii cursuri autism