Cursuri autism

Ministerul Educatiei

Cursuri gratuite

Contact

Pentru detalii legate de organizarea urmatoarelor activitati:
Curs de Autism Romano-Olandez acreditat de Ministerul Educatiei 
Curs Consilier pentru Dezvoltare Personala  acreditat de Ministerul Educatiei 
va rugam scrieti la: psiho_crisp@yahoo.com
 

Inscrieri curs autism

In prezent se fac inscrieri la urmatoarele numere de telefon :
       Arad: 0733 671 800
       Brasov 0733 146 699;
       Buzau: 0760 947 289
       Galati 0741 326 113
       Iasi: 0770 341 542; 0765 544 944
       Suceava: 0741 393 409
Mai citeste si:

Conceperea copilului primavara, risc mai mare de autism - 2014-01-15

Conceperea copilului primavara, risc mai mare de autism Riscul de a naste un copil cu autism este mai crescut in cazul in care il vei concepe la inceputul primaverii. Potrivit celor mai recente studii medicale, autismul poate fi determinat si de sezonul in care este conceput copilul.

Terapie cu animale pentru copiii care sufera de autism - 2014-12-17

Terapie cu animale pentru copiii care sufera de autism Câinii de terapie îi ajută pe copiii care suferă de autism, sindrom Down sau alte dizabilităţi psihoneuro motorii. Aceşti prieteni speciali ai omului au o...

A fost descoperit mecanismul genetic care ar putea provoca autismul - 2015-03-30

A fost descoperit mecanismul genetic care ar putea provoca autismul Cercetatorii americani au descoperit mecanismul genetic ce ar putea provoca autismul, prin manipularea genetica a soarecilor care prezentau aceleasi simptome ca si copiii atinsi de autism.

Modificari la pachetul de servicii medicale pentru autism - 2015-04-08

Modificari la pachetul de servicii medicale pentru autism Noutati legate de kinetoterapia de grup sau pe aparate, dar si de numarul de puncte acordate pentru serviciile conexe actului medical! Si nu sunt singurele vesti bune pentru persoanele cu autism – vezi detalii de la cea de-a patra editie a Conferintei Internationale ABA.

Roboterapia, metoda de tratare a copiilor cu autism din Cluj. Robotii interactioneaza in functie de reactiile micutilor - 2015-03-31

Roboterapia, metoda de tratare a copiilor cu autism din Cluj. Robotii interactioneaza in functie de reactiile micutilor Se intampla deja la Cluj, unde atat copiii, cat si robotii invata unii de la ceilalti cum sa socializeze, sa cante, sa multumeasca ori sa danseze. La finalul proiectului platit din fonduri europene, robotii vor...Cauta in site


Inscrie-te la newsletter

* indicates required

Inscrieri curs autism

În prezent se fac înscrieri la urmatoarele numere de telefon :

  • Arad: 0733 671 800;
  • Brasov: 0733 146 699;
  • Buzau: 0760 947 289;
  • Galati: 0741 326 113;
  • Iasi: 0770 341 542; 0765 544 944;
  • Suceava: 0741 393 409;


Informatii autism
Marturii despre cursurile romano-olandeze de autism


Nechita Mihaela Nechita Mihaela

Participarea la acest curs a fost o experienta interesanta si foarte utila.Am invatat atat teoretic,cat mai ales practic,cum trebuie sa lucrez cu copiii ce sufera de autism. Recomand tuturor,dar mai ales parintilor ce au copiii cu autism,sa urmeze acest curs. Multumesc domnului Mitasov pentru ca mi-a impartasit si mie din experienta dansului.

Profesor pentru invatamantul prescolar special - C.S.E.I.Buzau


Gabriela Tutu Gabriela Tutu

Am participat la acest curs cu o deosebita placere este foarte interesant atat din punct de vedere al problematicii autismului cat si a modului de expunere., un curs care mi-a ordonat informatiile pe care le aveam si care mi-a oferit multe alte informatii si tehnici de lucru. Il recomnd tuturor celor care isi doresc sa ajute persoanele cu TSA si DOWN.

educator specializat - DGASPC Buzau


Diaconu Cristina-Elena Diaconu Cristina-Elena

Sunt mandra ca am avut ocazia sa particip la cursul domnului profesor Tudor Mitasov , care, pe langa bagajul informational prezentat, m-a facut sa inteleg ce inseamna cu adevarat munca cu un copil autist. Cu un profesionalism impecabil a reusit prin fiecare curs sa expuna atat de clar tot ceea ce presupune lumea autismului si m-a facut sa am incredere si curaj sa lucrez cu copiii autisti. Am apreciat modalitatea domnului profesor de a organiza cursul si ii multumesc pentru tot ceea ce am invatat .

Profesor de sprijin - Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva "Paul Popescu Neveanu" Timisoara


Cristina Meleaca Cristina Meleaca

Am participat la toate modulele cursului si pot sa afirma ca mi-a fost de un real folos, avand in vedere faptul ca nu aveam prea multe cunostinte teoretice si nici experienta practica privind terapia cu copii care prezinta tulburari din spectrul autist. Sunt foarte multumita pentru faptul ca formatorii au folosit foarte multe exemple practice, filme si, mai ales ne-au facut demonstratii privind modul in care se lucreaza cu astfel de copii. Felicitari initiatorilor si formatorilor acestui curs si mult susces in continuare!

profesor psihopedagog - Centrul Judetean de Resurse si Asistenta Educationala din localitatea Calarasi, judetul Calarasi


Mocanu Viorica Anca Mocanu Viorica Anca

Pot spune ca am participat la un curs de exceptie. Nu sunt cursurile clasice, in care profesorul incearca sa te incarce cu sute de informatii inutile, in care profesorul preda iar cursantul noteaza.Acest curs m-a facut sa intru cu adevarat in lumea autismului, sa inteleg ca fiecare copil cu autism este diferit si asta multumita d-lui profesor care a facut din acest curs, unul practic si nu teoretic.

Profesor psihopedagogie speciala - Scoala Gimnaziala Speciala “Constantin Paunescu”, Tecuci


Tanase Ionela-Alexandra Tanase Ionela-Alexandra

In calitate de parinte al unei fetite diagnosticate cu autism atipic, tin sa-i multumesc domnului profesor Tudor Mitasov si colaboratorilor dumnealui pentru excelentul mod de a preda acest curs. Toate informatiile prezentate, mi-au fost foarte utile in lucrul cu fetita. Sfatuiesc toti parintii sa participle la acest curs. Eu si intreaga mea familie va multumim!

parinte - Targoviste, jud. Dambovita


IRIMIA  D.  PETRICA IRIMIA D. PETRICA

Cursul parcurs imi va fi util in activitatea mea didactica, deoarece in ziua de astazi ne confruntam cu tot mai multe cazuri de copii cu autism. Am aflat care sunt etapele programelor terapeutice, in ce ordine se lucreaza si care sunt cele mai bune strategii de lucru. In conceptia mea cursul si-a atins toate obiectivele propuse, imbinand armonios aspectele teoretice cu cele practice (de aplicare a tehnicilor prezentate).

profesor pentru invatamant primar - Scoala Gimnaziala Cochirleanca, localitatea Cochirleanca, judetul Buzau.


CORNEA  CAMELIA CORNEA CAMELIA

Ma bucur ca am participat la acest curs,unde am putut invata tehnici de lucru. Cursul este foarte bine prezentat si pe intelesul tuturor. Am gasit raspuns la multe intrebari. Multumesc domnule profesor Mitasov !

VOLUNTAR - Asociatia “Raza de speranta”,Brasov


Gioaba Raluca Gioaba Raluca

Acest curs mi s-a parut foarte interesant si util, intrucat am realizat ca doresc sa profesez in acest domeniu si sa ajung la capacitatea de a ajuta cazuri ale caror nivel de dificultate sa fie unul ridicat. Datorita domnului profesor, Tudor Mitasov, am dobandit cunostinte foarte folositoare, menite sa contribuie la progresul meu in acest domeniu.

Studenta Facultatea de Stiinte Politice - Universitatea Bucuresti


VASILACHE (CRACIUN) ALINA- RAMONA VASILACHE (CRACIUN) ALINA- RAMONA

Din dorinta de a ma perfectiona permanent am participat la numeroase cursuri si conferinte ce abordeaza tema autismului, dar pot spune ca acest curs sustinut de domnul Mitasov a fost cel mai complet si complex. Continutul informational a fost foarte bine structurat, organizat si fundamentat iar aplicatiile practice insotite de vizionarile video au reusit sa-mi clarifice si sa fixeze partea teoretica. Domnul psiholog Mitasov mi-a raspuns la toate intrebarile cu multa seriozitate profesionala. Va multumesc!

Profesor psihopedagog - Scoala Gimnaziala Speciala "C-tin Paunescu"Tecuci

vezi toate marturiile


Parteneri

Detalii cursuri autism