Cursuri autism

Ministerul Educatiei

sindromul_asperger

Contact

Pentru detalii legate de organizarea urmatoarelor activitati:
Curs de Autism Romano-Olandez acreditat de Ministerul Educatiei 
Curs Consilier pentru Dezvoltare Personala  acreditat de Ministerul Educatiei 
va rugam scrieti la: psiho_crisp@yahoo.com
Mai citeste si:

Autismul afecteaza diferit creierul barbatilor si al femeilor - 2013-08-19

Autismul afectează diferit creierul bărbaţilor şi al femeilor

Stimularea cerebrala, o noua speranta pentru persoanele bolnave de autism - 2013-11-14

Stimularea cerebrală, o nouă speranţă pentru persoanele bolnave de autism  

Un pas important in diagnosticarea copiilor cu autism - 2014-03-31

Un pas important in diagnosticarea copiilor cu autism Medicii de familie au la dispozitie, de astazi inainte, o unealta extrem de valoroasa in depistarea autismului la copiI: un screening (test) de zece intrebari, cu ajutorul carora sa observe mai clar semnele acestei tulburari de comportament. Vestea a fost facuta publica, ieri, in cadrul Conferintei Nationale de Analiza Aplicata a...

MODIFICARE LEGISLATIVA – Noua lege privind serviciile oferite copiilor cu autism continua sa ii condamne pe micuti la izolare - 2013-06-17

MODIFICARE LEGISLATIVA – Noua lege privind serviciile oferite copiilor cu autism continua sa ii condamne pe micuti la izolare

Autismul ar putea fi diagnosticat inainte de nastere - 2014-04-02

Autismul ar putea fi diagnosticat inainte de nastere Autismul ar putea fi diagnosticat inca din timpul sarcinii, sustin cercetatorii americani, care au descoperit ca anomaliile asociate acestei maladii ar aparea in timpul procesului de dezvoltare a fatului, mai exact in structura cerebrala a acestuia.Cauta in site


Inscrie-te la newsletter

* indicates required

Inscrieri curs autism

În prezent se fac înscrieri la urmatoarele numere de telefon :

 • Arad: 0733 671 800;
 • Bacau: 0724 187 157;
 • Botosani: 0741 161 500;
 • Brasov: 0721 786 252; 0749 975 103;
 • Buzau: 0760 947 289
 • Cluj: 0721 996 507
 • Craiova: 0745 772 868
 • Focsani: 0726 830 490;
 • Iasi: 0770 341 542; 0765 544 944;
 • Slobozia: 0726 943 905;
 • Suceava: 0741 393 409;


Informatii autism
Marturii despre cursurile romano-olandeze de autism


Mariana Sirbu Mariana Sirbu

In prezent sunt doar mamica lui Stefan, puiul meu de aproape 8 ani care sufera de autism si retard psihic sever. Mi-a fost greu sa accept acest lucru, dar si mai greu mi-a fost sa-l ajut. Datorita acestui curs, la care m-am inscris la inceputul anului 2011, pot spune ca am reusit sa ajung pana la el. Imi e mai usor sa-l inteleg, dar cel mai mult ma bucura faptul ca il pot ajuta.

fost sef laborator - S.C "CAM" S.A Braila


Grosu Adrian Ionut Grosu Adrian Ionut

Va multumesc pentru tot ce am invatat la acest curs. Sunt masterand la Universitatea Ecologica, Psihodiagnostic si Consiliere Psihologie. Cursul m-a invatat tehnicile si metodele practice de interventie asupra oricarei persoane cu autism indiferent de particularitatile specifice ale acesteia. Am sperante ca voi putea ajuta copiii si parintii care se confrunta cu aceasta tulburare.

Masterand - Universitatea Ecologica Bucuresti


Violeta Bobotan Violeta Bobotan

Imi exprim si eu bucuria participarii la acest curs,unde mi-am consolidat cunostintele despre aceasta lume.

..... -


Pop Luiza Pop Luiza

Pentru mine este al treilea curs despre autism, dupa ABA si PECS, si pot sa spun ca mi-a oferit multe date noi si implicit, perspective in lucrul cu acesti copii. Ar fi bine ca oricare persoana care interactioneaza cu copiii autisti - specialisti, parinti - sa aiba aceasta baza teoretica si practica.

presedinte Asociatie - STOP AUTISM ALBA


SANDA CONSTANTINELA SANDA CONSTANTINELA

Consider acest curs foarte util pentru ca ne ajuta sa comunicam cu cei care au nevoi speciale, sa intelegem mai bine lumea lor, o lume necunoscuta multora dintre noi. Felicitari si multumiri initiatorilor !!!!!!!!!!!!

Asistent med. principal - Spitalul Mun. "Dr. Aurel Tulbure" Fagaras


Maria Mihaela Capris Maria Mihaela Capris

Stiam destul de putine lucruri despre autism si despre cum vad , simt , relationeaza , se manifesta cei care sunt afectati de acest sindrom.Cursul acesta mi-a oferit cadrul , dealtfel singurul pe care l-am gasit in cautarile mele de mai multa informare si cunoastere , structurat , secventializat care a reusit sa imi ofere aspecte atat teoretice dar mai ales practice , tehnici de lucru efective , strategii si modele de relationare si de intelegere a persoanelor cu autism. Multumesc mult Domnului Profesor.

psiholog clinician , consilier - voluntar - Asociatia Mentor - Brasov


Stoicescu Irina Stoicescu Irina

Participand la cursurile organizate de domnul profesor Mitasov, veti putea descoperi si intelege multe din tainele unei lumi diferite - aceea a copiilor cu autism. Cursurile, abordate cu rigurozitate si profesionalism, prezinta concret etapele ce trebuie urmate in activitatile terapeutice cu copiii cu autism, avand la baza principiul secventializarii - un principiu sine qua non in derularea acestora. Un ghid de lucru util atat pentru parinti, dar mai ales pentru specialisti.

Profesor psihopedagog - Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva nr.2 Comanesti


Rambu Mihaela Rambu Mihaela

Tot ceea ce am invatat pe parcursul acestui curs imi este de un real folos in activitatea mea profesionala. Datorita multiplelor aspecte practice, pe care le-a cuprins cursul, acum am curaj sa lucrez cu copiii autisti. Va multumesc si va doresc mult succes in tot ceea ce faceti, domnule Tudor Mitasov!

profesor itinerant - Scoala Speciala "Constantin Paunescu" Iasi


Mehedinti Laura Mehedinti Laura

Cursurile au constituit pentru mine o experienta deosebita pentru ca mi-au completat cunostintele anterioare, informatiile au fost practice si usor de aplicat. Este singurul curs in care tehnicile au fost explicate pe intelesul tuturor participantilor. Apreciez seriozitatea si punctualitatea profesorului Mitasov, modul de prezentare a fost captivant prin abordarea unor cazuri concrete puse in practica in fata participantilor. In munca mea interactionez cu copii cu astfel de probleme si ma ajuta foarte mult. Doresc sa fiu informata si sa mai particip la alte cursuri pe care le veti organiza.

Psihopedagog - D.G.A.S.P.C. Buzau


Mircea Mihaela Mircea Mihaela

In cadrul acestui curs de autism am avut posibilitatea de a invata lucruri noi,interesante si utile despre modul de lucru cu copii cu autism .Acestea imi sunt necesare in activitatea pe care o desfasor in cadrul centrului. VA MULTUMESC !!!

Instructor de educatie - C.S.C.C.H. Vaslui

vezi toate marturiile


Parteneri

Detalii cursuri autism