Cursuri autism

Ministerul Educatiei

sindromul_asperger

Contact

Pentru detalii legate de organizarea urmatoarelor activitati:
Curs de Autism Romano-Olandez acreditat de Ministerul Educatiei 
Curs Consilier pentru Dezvoltare Personala  acreditat de Ministerul Educatiei 
va rugam scrieti la: psiho_crisp@yahoo.com
Mai citeste si:

Copiii nascuti prematur sunt mai expusi riscului de autism - 2014-05-26

Copiii nascuti prematur sunt mai expusi riscului de autism Copiii nascuti prematur sunt de cinci ori mai expusi riscului de a suferi de autism decat cei nascuti cu o greutate normala, potrivit unui studiu publicat in revista americana Pedriatics, citat de AFP si Agerpres.

Actrita Daryl Hannah a fost diagnosticata cu autism in copilarie - 2013-09-30

Daryl Hannah a fost diagnosticată cu autism în copilărie Într-un interviu recent, actriţa americană Daryl Hannah a dezvăluit că s-a luptat cu „o timiditate istovitoare” pe parcursul întregii sale cariere şi că a fost diagnosticată cu autism în copilărie. Ca urmare a acestui sindrom complex, care se...

Copiii cu autism ar putea considera vocea umana deranjanta - 2013-07-01

 

Care este legatura intre greutatea femeii in timpul sarcinii si autism - 2013-11-04

Care este legătura între greutatea femeii în timpul sarcinii şi autism Femeile care iau prea mult în greutate în timpul sarcinii sunt mai predispuse să nască un copil care să sufere de tulburări de spectru autist, potrivit unui studiu al cercetătorilor americani.

Cercetatorii romani contribuie la dezvoltarea unor roboti terapeutici pentru copiii cu autism - 2013-10-04

Cercetătorii români contribuie la dezvoltarea unor roboţi terapeutici pentru copiii cu autism Psihologii Universităţii...Cauta in site


Inscrie-te la newsletter

* indicates required

Inscrieri curs autism

În prezent se fac înscrieri la urmatoarele numere de telefon :

  • Arad: 0733 671 800;
  • Botosani: 0741 161 500;
  • Brasov: 0721 786 252; 0749 975 103;
  • Cluj: 0721 996 507
  • Craiova: 0745 772 868
  • Iasi: 0770 341 542; 0765 544 944;
  • Slobozia: 0726 943 905;
  • Suceava: 0741 393 409;


Informatii autism
Marturii despre cursurile romano-olandeze de autism


Musatoiu Carmen Musatoiu Carmen

Cursul sustinut de d-l lector Tudor Mitasov m-a facut sa inteleg faptul ca piesa importanta in lucrul cu copilul autist este atitudinea - aceasta trebuie adoptata atat in relatia cu copilul cat si cu familia acestuia. Demonstratiile practice m-au convins ca se poate lucra eficient si constructiv daca se cunosc bine elementele de teorie si daca stim sa abordam corect fiecare copil autist in mod individual prin programe personalizate. Un bun terapeut ia in calcul unicitatea fiecarui copil in parte si o trateaza ca atare. Doar asta ne garanteaza succesul in lucrul cu copiii autisti.

Logoped - Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva ( C.S.E.I.) Negresti, judetul Vaslui


Georgeta Crisu Georgeta Crisu

Acest curs mi-a dat certitudinea ca decizia pe care o formulasem este deja luata: sa regandesc timpul in dimensiunea viitorului. Va multumesc!

Presedinte ANCAAR - Consilier educational ,COSSON SOFT SRL


Raica Anca Raica Anca

Ma bucur foarte mult ca am avut sansa sa particip la acest curs, cu atat mai mult cu cat mi-am dat seama ca a contat atat in perfectionarea profesionala,cat si in cea personala.

PROFESOR-EDUCATOR -


Daniela Stoica Daniela Stoica

Parcurgand acest curs, am reusit sa inteleg aceasta lume necunoscuta a copiilor autisti. Cursul este foarte bun, iar cunostintele dobandite pe parcursul lui mi-au clarificat multe din tainele autismului, intrebarile fara raspuns si-au gasit o explicatie datorita unui om exceptional, prof. Tudor Mitasov care, imbinand teoria cu practica ne-a transmis informatii foarte clare despre aceasta lume necunoscuta inca...autismul.

Referent - DGASPC Dambovita, Targoviste


Moise Alexandra Moise Alexandra

Cursul este bine structurat si util tuturor celor care lucreaza sau vor sa lucreze in recuperarea copiilor cu autism. Este un curs care formeaza, nu doar te informeaza.

Profesor - CSEI "Maria Montessori" Constanta


Slobozeanu Sanda Slobozeanu Sanda

La acest curs am primit raspunsuri la intrebari care ma framantau si solutii la unele probleme comportamentale ale copilului meu.Acest lucru imi da putere sa merg mai departe si hotarare de a face ce trebuie. Va multumesc ca ne sunteti alaturi.

asistent personal - Primaria Fetesti


Utrecht van Maria Utrecht van Maria

Prin cursul acesta am invatat cum sa lucrez cu Ionut, care are autism si un nivel mental scazut. Rezultatele sunt vizibile: in ultimii ani, Ionut a facut un progres mare in dezvoltarea lui. Acesta a deschis si ochii parintilor lui, care au realizat ca: "Ionut are intr-adevar un handicap, dar poate sa invete la nivelul lui de intelegere."

Pedagog (voluntar) - Centru de zi Rafael - Codlea


Barac  Nicoleta Barac Nicoleta

Un curs deosebit, cu multe informatii utile si clare date de d-l Mitasov, care ne deschide usa spre lumea autista de multe ori neanteleasa. Recomand acest curs tuturor persoanelor care intra in contact cu copii sau adulti cu TSA(educatori, invatatori) si in special parintilor acestora. Multumesc d-lui prof. Mitasov precum si celorlalti doi colaboratori.

educator specializat - DGASPC BUZAU


Lungu Tudorita Lungu Tudorita

Acest curs a fost fara indoiala foarte bun, dar ceea ce a trezit cel mai mult interesul, a fost partea practica (demonstratiile cu copiii) unde noi cursantii am asistat la demonstratii facute la masa de lucru, cu elevii autisti. Aceasta modalitate de imbinare a partii practice cu teoria, a fost cat se poate de eficienta. Felicitari domnului profesor Mitasov!

Profesor psihopedagogie speciala - C.S.E.I."Maria Montessori", Constanta


Iuliana Bortescu Iuliana Bortescu

Participarea la acest curs mi-a oferit sansa de a afla multe informatii despre copilul / adultul cu autism, despre terapiile comportamentale si modalitatile de lucru adecvate copiilor cu autism. Multumesc domnului Mitasov pentru efortul depus si daruirea cu care s-a implicat in predarea acestui curs. Felicitari domnului Mitasov pentru profesionalismului de care a dat dovada pe tot parcursul cursului.

Asistent social - DGASPC – Dambovita, Targoviste

vezi toate marturiile


Parteneri

Detalii cursuri autism