Cursuri autism

Ministerul Educatiei

sindromul_asperger

Contact

Pentru detalii legate de organizarea urmatoarelor activitati:
Curs de Autism Romano-Olandez acreditat de Ministerul Educatiei 
Curs Consilier pentru Dezvoltare Personala  acreditat de Ministerul Educatiei 
va rugam scrieti la: psiho_crisp@yahoo.com
 

Inscrieri curs autism

In prezent se fac inscrieri la urmatoarele numere de telefon :
       Arad: 0733 671 800
       Brasov 0733 146 699;
       Buzau: 0760 947 289
       Craiova 0766 266 528;
       Galati 0741 326 113
       Iasi: 0770 341 542; 0765 544 944
       Suceava: 0741 393 409
Mai citeste si:

Terapia craniosacrala, ajutor in autism si surditate - 2013-06-27

Terapia craniosacrală, ajutor în autism şi surditate    

Copiii conceputi la distanta de un an fata de fratii lor sunt mult mai predispusi la autism - 2014-06-25

Copiii conceputi la distanta de un an fata de fratii lor sunt mult mai predispusi la autism Inmultirea cazurilor de autism din Statele Unite sugereaza ca diversi factori de risc din mediul in care traim ar fi responsabili pentru declansarea frecventa a cazurilor de boala, iar studiile in domeniu ne confirma ca fatul poate prezenta simptome chiar din burta mamei, informeaza ABC News, citat...

STUDIU: Copiii cu autism, tachinati la scoala si implicati rar la joaca alaturi de colegi - 2015-02-02

STUDIU: Copiii cu autism, tachinaţi la şcoală şi implicaţi rar la joacă alături de colegi Aproape jumătate dintre copiii cu autism care merg la şcoală sunt intimidaţi şi tachinaţi, aproximativ aceeaşi fiind ponderea celor implicaţi "doar...

Ghidul Erasmus+ a fost publicat, fondurile disponibile in 2014 fiind in valoare de 1,8 miliarde euro - 2013-12-17

Ghidul Erasmus+ a fost publicat,  fondurile disponibile in 2014 fiind in valoare de 1,8 miliarde euro   Organizatiile care doresc sa solicite finantare in 2014 in cadrul Erasmus+, noul program al Uniunii Europene pentru educatie, formare profesionala, tineret si sport, pot...

Riscul de a avea un copil cu autism creste odata cu varsta mamei - 2014-01-20

Riscul de a avea un copil cu autism creste odata cu varsta mamei Un studiu american realizat pe aproximativ 5 milioane de nașteri arată că riscul de a avea un copil cu autism crește odată cu vârsta mamei, în timp ce vârsta tatălui pare să aibă o mai mică...Cauta in site


Inscrie-te la newsletter

* indicates required

Inscrieri curs autism

În prezent se fac înscrieri la urmatoarele numere de telefon :

  • Arad: 0733 671 800;
  • Brasov: 0733 146 699;
  • Buzau: 0760 947 289;
  • Craiova: 0766 266 528;
  • Galati: 0741 326 113;
  • Iasi: 0770 341 542; 0765 544 944;
  • Suceava: 0741 393 409;


Informatii autism
Marturii despre cursurile romano-olandeze de autism


Kovacs Aniko Kovacs Aniko

Acest curs mi-a fost de mare folos. Am mai multe carti despre autism, dar acest curs mi-a completat cunostintele deja avute si mi-a oferit niste lucruri practice pentru care ii multumesc D-ului profesor pe aceasta cale.

Psiholog - Asociatia pentru autisti "Sfantul Benedict" Satu Mare


Loredana Iordache Loredana Iordache

De multi ani domnul Mitasov aduce un plus de calitate si inedit in emisiunile postului Tele M. Discursul tau captiveaza prin fluenta ideilor originale exprimate extrem de clar.

realizator TV - TeleM


Mihaila Ionelia Mihaila Ionelia

Cursul sustinut de d-l profesor Mitasov a ajutat la indeplinirea unei dorinte mai vechi si anume aflarea mai multor informatii despre copiii cu autism. Am patruns in lumea lor atat prin notiuni teoretice, dar si prin practica efectiva fapt ce a determinat conturarea unui "tablou bogat" despre copiii autisti. Recomand cu caldura cursul atat parintilor, cat si tuturor celor care au contact cu copiii din spectrul autist!

Consilier scolar C.J.R.A.E Vrancea - C.I.A.P Scoala Gimnaziala Nr. 2 Marasesti, Vrancea


Serban Camelia Serban Camelia

Inceputul cursului: o lume necunoscuta mie Cuprinsul acestuia: o introspectie profunda si detaliata Sfarsitul: un raspuns la aproape toate intrebarile

Profesor educator - CSEI ,,DELFINUL:", Constanta


Simonfi Ildiko Simonfi Ildiko

Numele meu este Simonfi Ildiko si sunt mama lui Robert 25 de ani, copil cu autism. Personal am incercat multe cai alaturi de fiul meu, in gasirea unor solutii spre ameliorarea deficientei sale. Privind cursul care s-a desfasurat pe perioada 2011-2012 in Arad, doresc sa imi exprim entuziasmul si multumirile mele, pentru bagajul de informatii pe care l-am primit si pentru aportul sau in viata noastra de familie. Cu aceasta ocazie am avut prilejul sa inteleg mai bine felul in care este recomandabil sa conlucram cu persoanele cu autism. Felul in care a fost cursul structurat, m-a facut sa inteleg punctual, diversele problematici care pot aparea in cazul acestei deficiente. De asemenea, acest curs m-a ajutat sa ii fac o mai buna evaluare a stadiului fiului meu. Mutumesc din suflet domnului Mitasov pentru efortul depus si daruirea cu care s-a implicat in predarea acestui curs.

parinte -


Iova Iulia Alexandra Iova Iulia Alexandra

Cursul de autism m-a initiat in lumea diferita si atat de complexa a autistilor si m-a impulsionat in munca mea cu copiii afectati de aceasta tulburare.

psiholog - Asociatia Caritas Eparhial Oradea


SERENELA NITA SERENELA NITA

Cursul este interesant, bine structurat si foarte bine prezentat, completat cu multe exemple si vizionari de filme pe temele expuse. Este foarte util tuturor celor care vor sa ajute la recuperarea unui copil cu autism, tuturor celor care vor sa se implice si vor sa schimbe in bine viata copiilor cu autism si a familiilor lor.

Psiholog - Cabinet individual Focsani


Nan Ileana Nan Ileana

Acest curs a fost foarte bine structurat, atat teoretic, cat si practic. A fost o experienta din care am avut multe de invatat, iar domnul Mitasov a dat dovada de maiestrie spre a ne indruma in descifrarea tainelor autismului.

profesor itinerant/de sprijin - Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva, Arad


STEFANIA OPREA STEFANIA OPREA

Sunt foarte incantata ca am avut ocazia sa particip la acest curs , organizat de domnul psih. Tudor Mitasov. A fost un curs bine organizat, interactiv, cu multe exemple practice si demonstratii de lucru cu copii. Toate informatiile prezentate au fost interesante si utile in lucrul cu copiii cu TSA. Va multumim mult pentru seriozitatea si profesionalismul acordat si felicitari pentru tot ceea ce faceti!

VOLUNTAR - D.G.A.S.P.C. BUZAU


Cotuna Natalia Cotuna Natalia

Este singurul curs de autism la care am vazut demonstratii cu copii, iar pe parcursul desfasurarii cursului am primit solutii concrete la problemele cu care ne confruntam la grupa. Credibilitatea cursului a fost asigurata de experienta vasta a domnului profesor.

Profesor invatamantul prescolar - Gradinita Nr. 20 Oradea, Grupe speciale

vezi toate marturiile


Parteneri

Detalii cursuri autism