Cursuri autism

Ministerul Educatiei

sindromul_asperger

Contact

Pentru detalii legate de organizarea urmatoarelor activitati:
Curs de Autism Romano-Olandez acreditat de Ministerul Educatiei 
Curs Consilier pentru Dezvoltare Personala  acreditat de Ministerul Educatiei 
va rugam scrieti la: psiho_crisp@yahoo.com
 

Inscrieri curs autism

In prezent se fac inscrieri la urmatoarele numere de telefon :
       Arad: 0733 671 800
       Brasov 0733 146 699;
       Buzau: 0760 947 289
       Craiova 0766 266 528;
       Galati 0741 326 113
       Iasi: 0770 341 542; 0765 544 944
       Slobozia: 0726 943 905 
       Suceava: 0741 393 409
Mai citeste si:

Curs Consilier pentru Dezvoltare Personala la Brasov - 2014-10-14

Curs  Consilier pentru Dezvoltare Personala la Brasov Ministerul...

Studiu: NU exista nicio legatura intre vaccinuri si autism - 2014-05-22

Studiu: NU exista nicio legatura intre vaccinuri si autism Un cercetător australian a revizuit zece studii internaţionale, în cadrul cărora au fost monitorizaţi peste un milion de copii, reuşind astfel să demonstreze că nu există absolut nicio legătură între vaccinare şi...

Riscul de a avea un copil cu autism creste odata cu varsta mamei - 2014-01-20

Riscul de a avea un copil cu autism creste odata cu varsta mamei Un studiu american realizat pe aproximativ 5 milioane de nașteri arată că riscul de a avea un copil cu autism crește odată cu vârsta mamei, în timp ce vârsta tatălui pare să aibă o mai mică...

Autismul, boala jumatate genetica, jumatate datorata mediului - 2014-05-30

Autismul, boala jumatate genetica, jumatate datorata mediului  Un articol apărut recent în JAMA (revista Asociației americane de medicină) revine asupra subiectului autism și prezintă niște rezultate neașteptate chiar și pentru cercetători, relatează...

Wendy Chung: Autism — what we know (and what we don - 2014-06-04

Wendy Chung: Autism — what we know (and what we don't know yet)   Descopeririri legate de cauzele autismului si modul in care se poate depista autismul de la cateva luni prin scanarea modului in care priveste...Cauta in site


Inscrie-te la newsletter

* indicates required

Inscrieri curs autism

În prezent se fac înscrieri la urmatoarele numere de telefon :

  • Arad: 0733 671 800;
  • Brasov: 0733 146 699;
  • Buzau: 0760 947 289;
  • Craiova: 0766 266 528;
  • Galati: 0741 326 113;
  • Iasi: 0770 341 542; 0765 544 944;
  • Slobozia: 0726 943 905;
  • Suceava: 0741 393 409;


Informatii autism
Marturii despre cursurile romano-olandeze de autism


Balla  Loredana Balla Loredana

Pentru mine acest curs a fost un vis implinit dupa multi ani de asteptari, nelinisti si zbucium pe planeta AUTISM. Am invatat in sfarsit ,multe lucruri noi despre autism si interventie, iar cele acumulate anterior am reusit sa mi le asez in ordine. Cursul a fost foarte util, va multumesc pentru sansa acordata.

Profesor psihopedagogie speciala - Centrul Scolar Pentru Educatie Incluziva , Satu Mare


Marinca Monica Ruxandra Marinca Monica Ruxandra

Am o impresie foarte buna despre desfasurarea cursului. Desi lucram de ceva timp cu copii cu autism, am avut foarte multe de invatat. Cursul a fost foarte explicit, pe intelesul tuturor.

Psihoterapeut - Autism Infantil, Timisoara


Stoica Simona Stoica Simona

Cursul “Autismul si Sindromul Down” parcurs impreuna cu D-nul Profesor Psihoterapeut Tudor Mitasov mi-a furnizat informatii utile referitoare la intelegerea tehnicilor de lucru, consilierii familiior si problemelor persoanelor cu autism inclusiv din perspectiva acestora.

Profesor de sprijin - C.S.E.I. "Delfinul" Constanta


Emilian Neta-Pintescu Emilian Neta-Pintescu

Pentru a intelege autismul in complexitatea sa este nevoie de a invata permanent si de a te forma pe tine ca individ ca sa poti fi capabil sa oferi ajutorul celor care au atata nevoie de tine - pentru ca ei doresc sa se deschida dar nu stiu cum sa o faca. Am avut placerea sa cunosc un om care a reusit sa arda pentru noi si sa inteteasca flacara cunoasterii intr-o maniera plina de profesionalism si seriozitate inca de la prima intalnire. Terapia nu se invata citind un curs ci participand la el ora de ora ca sa poti intelege fiecare etapa si metoda de lucru, altfel intregul nu poate fi complet. Multumesc, D-lui lector, Tudor Mitasov pentru ca m-a invatat sa inteleg ca orice copil autist "este condamnat la succes", ca "sarcina data trebuie executata" iar marele pacient este "familia si toti cei cu care copilul autist intra in contact" si pentru ca reusita sa fie deplina, trebuie sa existe o simbioza perfecta intre toate aceste elemente.

Vicepresedinte al Asoc: "AUTISMUL - UN VIITOR MAI BUN" - mun. Arad


Nan Ileana Nan Ileana

Acest curs a fost foarte bine structurat, atat teoretic, cat si practic. A fost o experienta din care am avut multe de invatat, iar domnul Mitasov a dat dovada de maiestrie spre a ne indruma in descifrarea tainelor autismului.

profesor itinerant/de sprijin - Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva, Arad


Nechita Mihaela Nechita Mihaela

Participarea la acest curs a fost o experienta interesanta si foarte utila.Am invatat atat teoretic,cat mai ales practic,cum trebuie sa lucrez cu copiii ce sufera de autism. Recomand tuturor,dar mai ales parintilor ce au copiii cu autism,sa urmeze acest curs. Multumesc domnului Mitasov pentru ca mi-a impartasit si mie din experienta dansului.

Profesor pentru invatamantul prescolar special - C.S.E.I.Buzau


Fratica Ramona Elena Fratica Ramona Elena

Acest curs a fost foarte util si interesant pentru mine ca parinte al unui copil cu autism. Aici am invatat mai multe despre autism si tehnicile de lucru care imi sunt folositoare pentru a-mi ajuta copilul. Va multumesc!

parinte -


Salomea Muscan Salomea Muscan

Am ramas impresionata de modul deschis in care s-a lucrat, interactiv 100%. E drept, am avut si avantajul unei grupe de cursanti extraordinari! La finalul acestui curs, parca nu-mi venea sa cred ca acesta tocmai s-a incheiat... Multumesc, domnule profesor, pentru informatiile pe care ni le-ai oferit tuturor si sper ca in curand ne vom vedea la un alt curs.

Profesor itinerant - Centrul Scolar ARAD


Tereza Ciuchin Tereza Ciuchin

Ma bucur ca am ocazia sa particip la un curs de autism care este atat de folositor. In cadrul cursului am invatat tehnici de lucru cu copiii cu autism si sindromul Down. Aplicatiile practice m-au ajutat sa-i inteleg si sa lucrez mai bine cu acesti copii. Cred ca fiecare cadru didactic ar trebui sa participe la un astfel de curs. Multumesc domnului psihoterapeut Tudor Mitasov pentru experienta impartasita.

profesor - Campulung Muscel


Stoica Aurora Crina Stoica Aurora Crina

Cursul desfasurat in cadrul scolii noastre, impreuna cu D-nul Profesor Psihoterapeut Tudor Mitasov, mi-a imbogatit pregatirea profesionala in ceea ce priveste lucrul cu elevii diagnosticati cu autism, prin prezentarea de informatii, materiale si activitati practice importante pentru psihopedagogi.

Profesor - educator - C.S.E.I "Delfinul" Constanta

vezi toate marturiile


Parteneri

Detalii cursuri autism