Cursuri autism

Ministerul Educatiei

sindromul_asperger

Contact

Pentru detalii legate de organizarea urmatoarelor activitati:
Curs de Autism Romano-Olandez acreditat de Ministerul Educatiei 
Curs Consilier pentru Dezvoltare Personala  acreditat de Ministerul Educatiei 
va rugam scrieti la: psiho_crisp@yahoo.com
 

Inscrieri curs autism

In prezent se fac inscrieri la urmatoarele numere de telefon :
       Arad: 0733 671 800
       Brasov 0733 146 699;
       Buzau: 0760 947 289
       Craiova 0766 266 528;
       Galati 0741 326 113
       Iasi: 0770 341 542; 0765 544 944
       Slobozia: 0726 943 905 
       Suceava: 0741 393 409
Mai citeste si:

Legatura dintre serotonina si autism - 2014-01-29

Legatura dintre serotonina si autism Serotonina este cel mai adesea asociată cu depresia şi anxietatea. Totuşi, de aproape 50 ani, hiperserotonemia (nivel ridicat de serotonină în sistemul circulator) a fost semnalată în aproape o treime din cazurile de autism.

La o scoala speciala pentru copiii cu autism si ADHD se face zooterapie cu caini - 2013-12-10

La o scoala speciala pentru copiii cu autism si ADHD se face zooterapie cu caini La o şcoală specială din Bistriţa câinii sunt cei care joacă un rol important în terapia mai multor copii cu dizabilităţi. Tratamentul este...

Semne timpurii de autism la copiii mici - 2013-11-12

Semne timpurii de autism la copiii...

Sulforafanul din broccoli ar putea ameliora simptomele autismului - 2014-10-15

Sulforafanul din broccoli ar putea ameliora simptomele autismului Administrarea zilnică de sulforafan, o moleculă regăsită în mod natural în broccoli, conopidă sau varză, poate ameliora unele simptome ale tulburărilor din spectrul autismului. Conform rezultatelor unui studiu pilot realizat de către...

Autismul la copii - care sunt simptomele - 2013-10-07

Autismul la copii - care sunt simptomele Autismul este un diagnostic de temut, dar tot mai des întâlnit. Din fericire, dacă este depistat la timp și se face terapie, copilul poate evolua cât se poate de bine și, peste câțiva ani, nimeni nu ar ghici că a trecut prin așa ceva.Cauta in site


Inscrie-te la newsletter

* indicates required

Inscrieri curs autism

În prezent se fac înscrieri la urmatoarele numere de telefon :

  • Arad: 0733 671 800;
  • Brasov: 0733 146 699;
  • Buzau: 0760 947 289;
  • Craiova: 0766 266 528;
  • Galati: 0741 326 113;
  • Iasi: 0770 341 542; 0765 544 944;
  • Slobozia: 0726 943 905;
  • Suceava: 0741 393 409;


Informatii autism
Marturii despre cursurile romano-olandeze de autism


Judele Camelia- Simona Judele Camelia- Simona

A dobandi cunostinte nu este un scop in sine, ci doar un mijloc de a-ti atinge scopul.Cunostinsa fara nici un scop este o unealta distrugatoare. Multumesc pentru noile cunostinte,prin care imi voi atinge scopul.

Pedagog - Societatea de binefacere DIAKONIA Fagaras


Maier Madalina Maier Madalina

Este primul curs de acest gen la care particip si am ramas placut surprinsa despre modul in care ne-au fost prezentate informatiile legate de autism. Am invatat multe lucruri practice pe care le voi putea folosi in munca cu copiii cu autism.

Profesor logoped - CJRAE SATU MARE


Lungu Radita Lungu Radita

Ma bucur mult ca am avut ocazia de a participa la acest curs pentru ca aveam multe intrebari si nu le gaseam raspuns. Acum imi este mai usor sa-mi inteleg fetita care are autism.

parinte -


Cretu Ana-Maria Cretu Ana-Maria

Parcurgand acest curs am aflat raspunsuri la o multime de intrebari pe care le aveam in privinta modului de lucru cu acesti copii cu autism. Raspunsurile mi-au fost oferite prin prezentarea unor aspecte teoretice deosebite, dar si prin exemple concrete ceea ce a contat foarte mult.

Psiholog - Cabinet parlamentar- Consultant Botosani


Salajan Mariana Salajan Mariana

Cu siceritate pot sa spun ca ma bucur ca am participat la un asemenea curs complex, ce ofera informatii pretioase despre copiii cu autism, despre acea lume secreta in care se gasesc prinsi copiii cu autism si din care noi ceilalti ne zbatem sa-i scoatem, sa-i aducem la realitatea de care ei se tem. Pe langa informatii, metode de lucru , instrumente de lucru, am primit ce este de fapt foarte important, vizualizarea modului de lucru, practic .Recomand acest curs tuturor celor implicati in lucrul cu copiii autisti: parinti, cadre didactice, terapeuti,personal de ingrijire si de ce nu, tuturor celor care au auzit de autism si nu stiu ce inseamna.

Profesor psihopedagog - CSEI, Satu Mare


Nadia Adina Simionescu Nadia Adina Simionescu

Apreciez acest curs la superlativ. Va recomand sa il urmati. Recomand atat parintilor de copii cu acest diagnostic cat si celor ce lucreaza in invatamantul specilal cat si normal. D-lui Profesor multumim pentru cele impartasite la orele de curs.

psiholog - DGASPC -Targoviste ,Dambovita


Serbanescu Ciprian Serbanescu Ciprian

Cursul a reprezentat o experienta interesanta, il consider bine structurat, explicit si mi-a oferit posibilitatea de a descoperi strategii si mijloace de interventie pentru copiii cu autism. Multumiri d-lui Prof. Tudor Mitasov si organizatorilor!

asistent social - Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Buzau


Tatiana Pantiru Tatiana Pantiru

Cursul de autism are o structura complexa , cuprinzand : Terapia ABA, Terapia PECS, evaluare , diagnostic si diagnostic diferential, adica , acel areal de cunostinte de care are nevoie un profesionist , pentru a lucra judicios cu persoanele aflate in acesta situatie .Toate acestea , coroborate cu exercitii practice de lucru cu copii cu autism, duc la o buna aprofundare si formare profesionala. Aceasta invatare experentiala aduce plus-valoare cursului, pentru c a am invatat nu doar analiza comportamentala ci si tehnici de lucru. Apreciez seriozitatea si profesionalismul formatorilor

psiholog - Fundatia "Ajuta" Iasi


Oanea Maria-Cristina Oanea Maria-Cristina

Multumesc Domnului Tudor Mitasov pentru tot ce m-a invatat la modul practic si pragmatic, facand o compilatie intre tehnicile utilizate cu succes, obiectivul principal fiind rezultatele in munca cu persoanele afectate din spectrul autist. Datorita acestui curs pot afirma ca sunt pregatita pentru a aduce schimbarea si eu la randul meu.

Psiholog-psihoterapeut - Cabinet Individual Psihologie ‘’Oanea Maria-Cristina’’ Baia Mare, Maramures


Moga  Domelia-Semida Moga Domelia-Semida

Autismul este o lume aparte, o lume pe care nu o poti intelege usor. Prin intermediul acestor cursuri se poate privi, atat din exterior cat si din interior, intelegand mai bine persoanele care au TSA, sindrom DOWN, deficienta mintala, precum si dificultatile cu care se confrunta in universul inconjurator. Prin tehnicile de predare, profesionalismul formatorului, materialele si studiile de caz puse la dispozitie, specialistii sunt ajutati sa inteleaga familia unui copil cu tulburari din acest spectru, iar familia sa poata intelege si accepta programul terapeutic propus de specialist. Recomand cu incredere aceste cursuri pentru psihologi, parinti si cadre didactice, precum si pentru oricine doreste sa patrunda in acest univers aparte, spre a putea fi de folos.

Psiholog - CJRAE TM - Liceul Teoretic "Traian Vuia"

vezi toate marturiile


Parteneri

Detalii cursuri autism