Cursuri autism

Ministerul Educatiei

Cursuri consilier iasi iunie 2015

Contact

Pentru detalii legate de organizarea urmatoarelor activitati:
Curs de Autism Romano-Olandez acreditat de Ministerul Educatiei 
Curs Consilier pentru Dezvoltare Personala  acreditat de Ministerul Educatiei 
va rugam scrieti la: psiho_crisp@yahoo.com
 

Inscrieri curs autism

In prezent se fac inscrieri la urmatoarele numere de telefon :
       Arad: 0733 671 800
       Brasov 0733 146 699;
       Buzau: 0760 947 289
       Iasi: 0770 341 542; 0765 544 944
       Suceava: 0741 393 409
Mai citeste si:

Terapie cu animale pentru copiii care sufera de autism - 2014-12-17

Terapie cu animale pentru copiii care sufera de autism Câinii de terapie îi ajută pe copiii care suferă de autism, sindrom Down sau alte dizabilităţi psihoneuro motorii. Aceşti prieteni speciali ai omului au o...

Terapie prin cai pentru copii cu autism. Initiativa pe bani europeni a unei asociatii din Alba - 2015-04-21

Terapie prin cai pentru copii cu autism. Initiativa pe bani europeni a unei asociatii din Alba Caii special dresati sunt medicamentul minune pentru copiii bolnavi. O asociatie din Alba a accesat bani europeni si schimba destinele a zeci de copii diagnosticati cu autism, Sindromul Down, depresii sau hemipareze.

Cate cuvinte stie copilul in functie de varsta (Infografic) - 2015-02-26

Cate cuvinte stie copilul in functie de varsta (Infografic) Cand incepe copilul sa vorbeasca una din preocuparile parintilor este de a-si da seama daca cel mic are vreo problema in aceasta etapa sau o intarziere de limbaj. Iata, orientativ, care sunt considerate etapele ideale de dezvoltare a limbajului la...

Puzzle Piece lanseaza o tableta pentru copiii cu autism - 2014-05-06

Puzzle Piece lanseaza o tableta pentru copiii cu autism Start-up-ul Puzzle Piece va comercializa o tableta de 19 dolari, destinata copiilor cu autism, scrie TechCrunch.com. In loc sa monetizeze componenta hardware, Puzzle Piece ofera aplicatii educationale contra unui abonament lunar de 19 dolari.

Modificari ale cromozomului 16 asociate cu autismul - 2014-01-20

Modificari ale cromozomului 16 asociate cu autismul Aproximativ 10% dintre cazurile de autism care apar în afecţiuni bine definite, precum sindroamele X fragil sau Rett, au cauze genetice cunoscute. Cum rămâne cu restul de...Cauta in site


Inscrie-te la newsletter

* indicates required

Inscrieri curs autism

În prezent se fac înscrieri la urmatoarele numere de telefon :

  • Arad: 0733 671 800;
  • Brasov: 0733 146 699;
  • Buzau: 0760 947 289;
  • Iasi: 0770 341 542; 0765 544 944;
  • Suceava: 0741 393 409;


Informatii autism
Marturii despre cursurile romano-olandeze de autism


Sandru Denisa-Elena Sandru Denisa-Elena

Ma bucur ca am avut ocazia de a participa la acest curs, pentru ca am aflat informatii pretioase despre autism si metodele de lucru. Mai ales ca domnul profesor Mitasov a prezentat la sfarsitul fiecarui curs, documentare despre persoane cu autism si metode de lucru folosite. Cunostintele dobandite pe parcursul acestui curs m-au ajutat sa lucrez mai bine cu copii cu autism. Recomand celor care doresc sa intre in ,,lumea autismului" sa urmeze acest curs ca vor avea de invatat multe lucruri interesante si utile.

Profesor-educator - Liceul tehnologic pentru copii cu deficiente de auz Buzau.


Nagara Ramona-Corina Nagara Ramona-Corina

Ma bucur ca am participat la acest curs. Am apreciat informatiile bine structurate, practice si de actualitate. Recomand cu toata increderea acest curs!

Profesor psihopedagog - Centrul Scolar de Educatie Incluziva Turnu Rosu Sibiu


Eugenia Dobre Eugenia Dobre

Lucrand impreuna ca o mica echipa, am reusit sa gasesc un echilibru care imi este necesar si foarte important in munca de zi cu zi. Am avut de potrivit multe piese de puzzle pe tot parcursul acestui curs, iar claritatea cu care mi-a fost transmisa informatia m-a ajutat sa reusesc sa imbin corect aceste piese. Autismul este "O Lume Speciala", in care nu poti sa patrunzi doar cu o baza teoretica de aceea lucrul direct cu copii cu autism la orele de curs mi -a dat sansa sa vad pe "viu"cam cum este bine sa procedam atunci cand suntem in timpul unui program de terapie. Pentru toate acestea ii multumesc domnului profesor Mitasov.

Profesor Invatamant Preprimar - G.P.P - Fetesti, Ialomita


Martin Rodica Martin Rodica

Consider ca acest curs, prin structura sa si prin tehnicile prezentate, este un curs obligatoriu pentru cei care ofera servicii educationale si terapie copiilor cu autism.

profesor psihopedagog - C.S.E.I. Alexandria


Maria Mihaela Capris  Maria Mihaela Capris

Stiam destul de putine lucruri despre autism si despre cum vad , simt , relationeaza , se manifesta cei care sunt afectati de acest sindrom.Cursul acesta mi-a oferit cadrul , dealtfel singurul pe care l-am gasit in cautarile mele de mai multa informare si cunoastere , structurat , secventializat care a reusit sa imi ofere aspecte atat teoretice dar mai ales practice , tehnici de lucru efective , strategii si modele de relationare si de intelegere a persoanelor cu autism. Multumesc mult Domnului Profesor.

psiholog clinician , consilier - voluntar - Asociatia Mentor - Brasov


Delia Mihai Delia Mihai

Un curs complet, care a oferit o solida baza teoretica dar si aplicaţii practice (intocmirea de orare pentru un copil cu autism, metode de lucru, exercitii demonstrative cu copii cu autism). Cursul a fost bine structurat in forma si continut, bine prezentat si usor de perceput, a oferit informatii clare, precise si la obiect, prezentate intr-o succesiune logica. De interes au fost si descrierile si modalitatile de lucru al copiilor cu autism dupa modelele prezentate in fisierele multimedia de la Centrul Medical Pedagogic din Olanda . Spre deosebire de alte cursuri, acesta a fost primul curs de pregatire profesionala de la care iau atat de multe lucruri utile si practice pentru activitatea mea. Am primit aici informatii referitoare la autism si sindrom Down pe care nu le-am aflat din alta parte. Multe multumiri !

profesor logoped - Scoala Speciala de Arte si Meserii SLOBOZIA


Barbu Elena-Alina Barbu Elena-Alina

Cursul de autism sustinut de domnul Tudor Mitasov a fost o temelie solida in startul meu in lucrul cu copiii cu dizabilitati. Acest curs ste foarte bine structurat, prezentand detaliat principiile de aplicare a terapiei A.B.A..

Vicepresedinte - Asociatia "LIFE BEYOND DISABILITY" Galati


Carla Popa Carla Popa

Daca inca mai aveti indoieli in legatura cu inscrierea la acest curs, eu va recomand sa le lasati deoparte si sa porniti in descifrarea acestei lumi speciale, a persoanelor cu tulburari din spectrul autist. Parinti, specialisti, toti cei care intr-un fel sau altul v-ati intalnit sau ati auzit despre aceasta tulburare, ati descoperit cat este de dificil sa pornesti pe acest drum, dar urmand acest curs veti vedea ca nu sunteti singuri, veti descoperi informatii si veti dobandi atatea cunostinte care va vor fi de folos pentru imbunatatirea stilului de viata al persoanelor cu TSA, astfel incat la final veti intelege ca ati facut cea mai buna alegere. Felicitari, d.lui psihoterapeut Tudor Mitasov, pentru profesionalismul de care a dat dovada pe toata perioada cursului.

psiholog - Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bacau


Ursachi Loredana Ursachi Loredana

Cursul este o aprofundare teoretica si practica a notiunilor despre autism, un exercitiu de viata pentru psihologi, profesori si /sau parinti.

Psiholog - Cabinet Individual de Psihologie Ursachi Loredana, Iași


Bartos Sidonia Andreia Bartos Sidonia Andreia

Am participat la acest curs cu mare placere si nerabdare pentru a afla informatii si tehnici de interventie care m-ar putea ajuta in munca mea cu copii autisti din centrul nostru.Recomand cu incredere acest curs.

Asistent medical generalist - Centrul de recuperare si reabilitare a persoanelor cu handicap-CANAAN-Sercaia

vezi toate marturiile


Parteneri

Detalii cursuri autism